Inspiration från andra

Efter att ha läst detta inlägg hos Emelie bestämde jag mig för att jag också ville bli fadder i SOS-barnbyar. 200 kr i månaden är ingenting om man tänker på hur mycket det gör för ett barn i en annan del av världen. Vi valde att bli faddrar till ett barn i Asien eftersom R har sina rötter där. Det ska komma hem information snart, och jag längtar tills jag får veta mer om vårt fadderbarn! Hoppas jag kan inspirera någon att också bli fadder, det behövs verkligen!

UNDERBART!!!

Nu har jag semester i TRE VECKOR. Jag behöver inte gå till jobbet på TRE VECKOR!! Det är ju helt fantastiskt!! Världens bästa fredag idag, och det firas med grillade revben. Mums!


Mera mord

Äntligen! är Morden i Midsomer tillbaka. Det är HÖG mysfaktor på det! =) Jag älskar engelska deckare! Inget kan pigga upp så som lite mord på den engelska landsbygden! Jag firar med chokladpudding och vispgrädde, men ssccchh! Säg inget. Jag tror jag bantar egentligen...


Min mor & jag

Det lutar åt att det blir en mor och dotter semester i år igen. För 2 år sedan åkte vi till Stockholm och bodde på hotell två nätter och shoppade en massa och åt gott och bara lyxade till det. För 1 år sedan var det Åland och i år lutar det åt Stockholm igen. Jag ser fram emot Stockholm faktiskt. Har mycket pengar att spendera om jag vill, bara lyxa, shoppa och unna mig en massa som jag verkligen behöver nu! Ska helt ärligt säga att jag inte rört ett öre av pengarna jag fick tillbaka på skatten, och det är väl värt en eloge eller hur?

Mer om VIP-bion

Tänkte jag skulle berätta lite mer ingående om VIP-bion. Filmen började 18.00 och de öppnade för VIP 1 timme innan, vid 17. Vi var där ganska tidigt, strax efter de öppnat. Då fick man komma in i ett jättefint rum med bar och lyxiga fotöljer. Där stod det skålar med godis och all alkoholfri dricka ingick i priset så det var bara att säga till vad man ville ha. Ville man ha alkohol fick man köpa det själv. Så vi satt där och snaskade på godis och umgicks en bra stund och när bion väl började fick man popcorn och mer dricka. Salongen var jättemysig. Man hade varsin egen fotölj, som var hur skön som helst. Gick att fälla bakåt och allt =) Bredvid fotöljen hade man också ett litet bord att ställa snacksen och drickan på. Benutrymmet var bättre än hemma =) Filmen var bra dessutom. Mycket bättre än tvåan som var kass, men inte lika bra som ettan. Jag vill verkligen rekommendera att gå på VIP-en om man har möjlighet. Det är verkligen värt en hundrig extra! Ska leta efter biljetter till Harry Potter på VIP nu =)

Min dag

Ska fatta mig ganska kort. Ville bara summera födelsedagen i några korta ord:
* En förjävlig dag på jobbet
* Det var dock snabbt glömt när jag träffade R för att se Ocean's Thirteen på Vip-salongen på Bergakungen. (Mer om det imorn - det var JÄTTEtrevligt!)
* Lite tråkig avslutning när vi hade fått parkeringsböter. R hade av misstag parkerat på en personalparkering så nu är det bara att hosta upp 600 kr. Förjävligt, men så är det.
* Tog med mat från BK hem och öppnade present! Nu ska jag duscha, laga matlåda och krypa i säng.

Denna dag hade varit perfekt om jag sluppit gå till jobbet, men sånt är livet. Grattis till mig i alla fall =) Hela 23 år gammal...

Lördag i regnet

Det verkligen öser ner här i Örebro. Hela morgonen har det spöregnat och det verkar inte ge med sig heller. Och vi måste ge oss ut i det senare under dagen... Usch! Det har varit något fel på sf´s hemsida, så vi kunde inte köpa biljetter med kontokort utan fick reservera biljetter och då måste vi hämta dem senast idag... Därav att vi måste ut i regnet senare. Men jag såg att bion inte öppnar förrän 17 så förhoppningsvis så har det slutat tills dess.

idag kommer min brorson, Alvin äntligen hit. Han ska få sina presenter och vi ska fira mig lite idag också. God mat och tårta kanske? Ja, det måste jag ju ha. Fan det har jag glömt! Vi får nog handla ingredienser till en tårta nu. Antar att jag får baka den själv, (det får jag alltid göra...) Men det gör inget för jag älskar att baka tårta! =)

Trevlig Midsommar!

Jag återkommer säkert vid fler tillfällen idag, men så att jag inte glömmer....


Jag vill önska alla en riktigt trevlig midsommar! Ta det lugnt och njut av den goda maten och trevligt sällskap!
 

Jordgubbstårta


Lugnet

Denna helg känner jag verkligen lugnet. Jag är lugn inom mig. Under helger blir jag gärna stressad och förvirrad samtidigt. Jag vill hinna med en massa samtidigt som jag vill ta det lugnt. Jag vill gå upp tidigt för att inte hela dagen ska försvinna samtidigt som jag vill sova ut ordentligt. Förvirrande minst sagt. Men idag känner jag lugnet. Det finns inga affärer öppna idag i Örebro (inga roliga i vilket fall som helst), och inte mycket att göra utanför huset. Så jag har haft en lugn morgon med frukost och lite läsning av Marian Keyes "Är det någon där?" Hoppade in i duschen och sen blev det lite blogg. R och jag ska nog ta en promenad sen, men annars är inget inplanerat. Så skönt att bara njuta av midsommarafton. Låta bilen stå hela dagen och bara ha det lugnt! I need that!

Back home again

Då var man här hemma igen då! Härligt. Vi åkte vid 14 igår och det var förvånansvärt lite trafik på E20. De flesta ska väl till kusten, och E6 mot Tjörn och Orust hade varit kaos igår tydligen. Vid hade tur och resan tog bara drygt 3 ½ timme inklusive ett kort stopp på McDonalds. Vi köpte varsin cheeseburgare och milkshake. Min burgare var så salt och pepprig att jag inte kunde äta upp den. När jag kollade på köttet såg man ett lager av salt och det knastrade i tänderna när jag åt. Vi hade redan satt oss i bilen (dock inte åkt iväg), så R var gullig nog att gå tillbaka med den åt mig. Fick en ny som var nästan lika salt den. Vet inte vem det var som gjort dom, men han/hon har inte lärt sig dosera salt i varje fall. Rs var också ganska salt, men den gick att äta.

Provade päronshaken, men den var så där. Helt okej, men smakade ganska syntetiskt och efter halva önskade jag att jag köpt en med jordgubbssmak istället. Så det blir nog ingen mer sådan för mig.

Den 25:e

På måndag är det min dag, min 23:e födelsedag. För första gången kommer jag inte vara hemma, vi åker ju hem redan på söndagen. Men det blir nog bra ändå. R och jag ska gå på Ocean's Eleven på VIP-salongen på Bergakungen. Det kostar en hundring mer än vanligt men då får du en egen fotölj a la hemma-stil och dessutom ingår snacks och dricka tydligen... Har aldrig varit där innan, men om man nån gång ska passa på så är det väl på sin födelsedag? Hade egentligen jouren på jobbet och skulle jobba till 17, men kunde byta med min snälla arbetskamrat M, så jag jobbar till 17 på tisdag istället.

Onsdagkväll

Under denna onsdag har jag varit iväg på Toys 'R Us och hittat presenter till brorsonen som fyllde år den 1:e juni. Nu till midsommar är det dags för presenter eftersom vi inte varit hemma tidigare. Jag tror det blev bra saker, hoppas han gillar dem.

Har precis kollat på nya favorit programmet, Top Chef, som går på 3:an. Riktigt roligt med mycket tjafs och bråk i köket.  Jag gillar att se serier koncentrerat en gång per dag, då blir man så inne i serien. Och den är väl slut om någon vecka till och det gör inget. Det är mest ett tidsfördriv. Helt fel person åkte dock ut idag, synd. Borde sätta igång och packa egentligen så allt är klart innan jag somnar. Plus att jag måste hoppa in i duschen också... Bara en liten stund till framför datorn dock....


Det omöjliga

Häromdagen gjorde jag något som jag inte trodde var möjligt. Jag och R var inne i stan och jag insåg att det var hög tid för ny bikini. Köpte en ny förra året, men den gillade jag inte alls så därför tänkte jag passa på i år igen. Bävade verkligen, det är det värsta att shoppa på hela året. Hittade två jag gillade på Stadium och tog med dem in i provhytten. Och hör och häpna, de passade båda två. Helt sjukt. Första paret. Jag gillade den ena bättre och bestämde mig för att bara ta den. Helt otroligt. Det tog mindre än 10 minuter. Så snabbt har jag aldrig shoppat bikini innan...

Ögonlapp

Idag kom min kollega A in på mitt rum och slängde ett litet paket på mitt bord och sa: Persienner!! I fredags hade vi pratat om att det är så svårt att sova när det är ljust ute. Hon och jag hade samma problem, man blev störd framåt morgonen när det är ljust redan vid halv fyra tiden. Hon reser ganska mycket och hade massor med såna där ögongrejor man kan sova med och lovade att ta med om hon kom ihåg. Och det gjorde hon så inatt ska jag testa. Hoppas det hjälper mig så jag inte blir störd av ljuset. Det finns nog inget som stör mig så mycket just nu. Missförstå mig inte, jag är glad att det är ljust länge och så, men när jag ska sova ska det vara mörkt!!!!

Nattrond snart slut

Är alldeles i slutskedet av Nattrond och jag gillar den. Jag var lite skeptisk först, jag vet inte varför. Antagligen är det väl för att jag aldrig läst Helene Tursten och inte hört så där jättemycket om henne, men jag måste säga att boken är bra. Lättläst och den fångar en. Den får helt klart 3 plus, än så länge. Det är ca 20 sidor kvar och tänk om det stora avslöjandet drar ner betyget? Då får jag återkomma. Blev inspirerad att beställa hem mer böcker av Tursten, vill verkligen inte stå utan böcker till semestern. Fast jag har nog så det räcker när jag tänker efter. Tror jag är shopaholic på böcker just nu...

Veet kräm

Efter tips om att Veets hårborttagningskräm ska vara bra gav jag den ett försök. Den fungerade helt okej, förutom att jag inte tänkte mig för riktigt innan jag använde den. Jag har ett gammalt eksem på benen som inte riktigt ger med sig. Det syns knappt längre, men kommer fram om jag blir för torr i huden. Jag tänkte inte alls på det utan kletade kräm på benet, inklusive där eksem finns. Så nu har det blossat upp igen, tur att jag har kortisonsalva kvar att använda. Annars var det smidigt med krämen, dock tror jag inte det ger bättre resultat än att raka, utan är väl ungefär detsamma. Funderar ändå att ge vaxningen en chans till, jag vet att det tog ganska lång tid innan jag behövde vaxa igen när jag testade det senast. Återkommer med nya rapporteringar! =)

Ändrade planer

Det blev inga öl igår utan jag och R gick på bio istället. Vi ville ju gärna gå på Bergakungen, men när vi kollade på biljetter vid 18-tiden var det i princip slut på alla salonger på Bergakungen. Först tänkte vi gå på en annan biograf, men båda ville gärna gå på Bergakungen så vi började ge upp planerna. Vi kollade fram och tillbaka på biljetterna och helt plötsligt ser vi att det blivit 2 nya platser lediga på en liten sal på Bergakungen. Vi snabbade oss så gott vi kunde och upptäcker att någon avbokat 2 kanonplatser. Så vi bokade dem på stört och så blev det Bergakungen ändå! Filmen blev Pirates of the Caribbean 3. Helt okej film. Kändes inte alls som nästan 3 timmar lång. Tyckte det var grymt roligt att Keith Richards var med som Jack Sparrow's pappa =) De var verkligen lika!

Tråksöndag...

Idag blir det en riktig tråksöndag. Tvättning, storstädning och storhandla. Jippie! Alla roliga saker på en gång... Men det behövs verkligen städas och handlas här hemma. I kylskåpet har vi bara saker att dricka av någon anledning, inte mycket matigt. Och lägenheten är inte överdrivet stökig, men det är mycket damm och sånt. Nu när man har hela dagen på sig kan man ju städa ordentligt, en liten storstädning kanske... Tvätten är väl inte så akut, men det är så roligt och fräscht i nya tvättstugan så vi kör några maskiner ändå! Något behöver ju alltid tvättas!!

The Wicker Man

Jag hann aldrig skriva inlägget om filmen, vi stack iväg och sen var det full fart hela dagen. Det handlade i alla fall om filmen, The Wicker Man med Nicholas Cage. Cage är en polis som får ett brev av en gammal flickvän. I brevet skriver hon att hennes dotter är försvunnen, men hon får ingen hjälp av befolkningen som bor på den ö där hon är bosatt. Hon ber honom om hjälp och han kommer dit. Ingen på ön vill ens kännas vid att flickan någonsin funnits. Cage luskar runt på ön och konstiga grejor händer.

Jag tyckte den lät väldigt intressant när jag läste på baksida, men det var nog en av de sämsta filmer jag sett. Jag vet inte hur jag ska förklara, tyckte bara den var riktigt kass. Kanske för att jag förväntat mig en helt annan typ av film än vad den var, jag vet inte... Den var verkligen inte lik något annat Nicholas Cage gjort innan.


Dagen och gårdagen

Kan ju börja med gårdagen. Jag slutade tidigt, 14.30 (så gött! Speciellt när min "sena" fredag är på midsommarafton så nästa gång jag jobbar en fredag är den också tidig!) och jag fick åka bil hem fast det inte var min dag med bilen. R åkte till Linköping tidigt igår morse och då blir han upplockad i Partille av en jobbarkompis och ställer han bilen på mitt jobb så jag kan köra hem den sen. Efter ett snabbt stopp på bolaget för att köpa lite vin (och öl till R såklart) så kom jag hem och drösade ihop i soffan. Kollade på säsongsstarten av Veronica Mars som uppfyllde alla mina förväntningar, sedan somnade jag en lång stund och såg efter det Project Runway. R hämtades vid halv sju och sedan åkte vi in till stan för att ta en bit mat. Precis som alla andra i hela göteborg typ. Vi gick runt länge på Avenyn och runt omkring där, men gav upp och begav oss till Linné istället. Där hittade vid den grekiska restaurangen Knossos. Självklart fanns det inga platser ute, men vi var hungriga och satt inne istället. God mat (kan ej säga så mycket om drycken, drack cola då det var min tur att köra hem) och ett riktigt trevligt ställe! Jag är helnöjd med gårdagen. Såg en film också, men den ska jag ägna ett eget inlägg till strax.

Ikväll lutar det åt öl (cider för mig) i goda vänner lag om inget oförutsätt händer. Under dagen ska vi byta vår linsvätska, vi har Eye-Q och efter
larmrapporterna ska man tydligen lämna in dem och få andra produkter istället. Typiskt att vi öppnade en ny bara iförrgår....

Vista

Nuförtiden kör vi Windows Vista hos oss, och jag kan verkligen rekommendera det! Mycket, mycket snyggare än XP och bättre funktioner. Jag laddade över bilder från kameran för första gången nyss och det var mycket smidigt! Den importerade över allt i ett nafs och sen var det klart! (Det går mycket snabbare än XP också). Jag gillar det starkt. Sen har den ju mediacenter och sånt som vi inte hunnit kolla funktionerna på än, men det ska tydligen också vara bra saker. Lättare att kolla på fim på teve genom datorn... Innan har det varit riktigt meckigt att göra så vi har sällan kollat genom datorn. Hur som helst, köp Vista om du har råd och lust! Det är funkar finfint!

Jordgubbar!

På jobbet tycker inte vår "frukt & grönt-ansvarige" (eller vad man ska kalla honom, han köper in f&g och det är honom man ringer om man undrar över något med grönsakerna) att de svenska jordgubbar håller tillräckligt bra kvalitet för att vi ska ta hem dem och ha dem i lager till midsommar. De belgiska är tydligen mycket bättre och därför kör vi på dem. Men kolla här! Det här måste ju bli en svensk jordgubbe av riktigt bra kvalitet. Och fler är på väg ser det ut som!! Va roligt det ska bli och skörda sina egenodlade jordgubbar om några veckor (blir såklart inte till midsommar, utan efter men men...)

       


Böcker och promenader

Det är det jag ägnar mig åt just nu för att vara ner efter jobbet. Promenaderna med R är rofyllda, men går ändå i rask takt så vi får lite motion samtidigt. Man rensar verkligen huvudet och hinner fundera över vissa saker extra noga. Att läsa är en annan underbar sysselsättning. När jag åker buss till jobbet läser jag hela vägen och kvällarna avslutas alltid med en stund med boken. Just nu är det Helen Tursten - Nattrond som gäller. Efter det ska jag nog sätta tänderna i Marian Keyes nya - Är det någon där? Den är dock inte pocket och blir då lite krånglare att ta med på vagnen, jag får helt enkelt hålla mig till att läsa hemma. Efter det blir det Jens Lapidus - Snabba cash som tydligen ska vara grymt bra. Ååh, va jag ska läsa under min semester (som bara är 2 veckor och 1 arbetsdag borta....)

Lite svalare

Just nu är det runt 20 grader här hos oss och bara 25 grader inomhus. Jag har verkligen uppskattat dagarna med värme, men nu är det skönt med lite mildare väder så man kan andas lite grann. Våra stackars katter har inte mått bra av värmen. Zorro har jag inte märkt så mycket på men Cesar har haft det riktigt tufft. Han har legat utslagen och tittat på mig med vädjande blick - tyvärr kan jag ju inte göra så mycket mer än att se till att de har gott om rent vatten. Men nu trivs de bättre. Farbröderna sitter på balkongen och tittar ut över omgivningarna.

Värmen i sovrummet har nästan varit olidlig. Igår tog jag ur täcket och sov bara med påslakan. Plus att vi har en fläkt i sovrummet också, men det är varmt ändå. Fläkten låter för mycket för att ha på på natten, men den vispar ju bara runt varmluften ändå känns det som. Nu är det i alla fall svalare och snart blir det en rask kvällspromenad med R. Nu när alla tv-programmen har sommaruppehåll ersätter jag dem med promenader istället!

Vad göra?

Nu när sommartiderna är i full gång är det dags för den eviga frågan.... Vaxa, raka, epilator?! Vad ska man testa i år? Raka fungerar ju alltid men mitt hår växer så snabbt att jag måste raka benen typ 2 gånger/veckan för att jag inte ska ha stubb. Dessutom är ju håret så mörkt så det syns på en gång när jag inte rakat. Vaxa har jag testat några gånger och det är bättre än rakning, men det är ju inget man gör i handvändning (om det skulle vara bråttom) plus att jag blir alldeles röd om benen också. Så nu funderar jag på en sån där epilator eller vad det heter, som rycker upp hårstråna. Har ni provat? Är de bra? Elgiganten hade några olika, bla. en variant som kostade runt 1000kr. Vågar man testa den, eller är det att slänga pengarna i sjön? Jag blir så velig när det gäller detta. Jag behöver verkligen tips och råd....

           

Bilder från elgiganten.se

Nedräkning

Nu har jag verkligen nedräkning till semestern. Idag är det 2 veckor och 3 dagar kvar tills jag har 3 underbara veckor ledigt. Jag längtar verkligen!!! Hoppas vädret håller i sig och att denna sommar blir lika bra som förra!

Det är heller inte långt kvar till midsommar och det är ännu en sak jag längtar efter. Vi åker till Örebro för att vara med mamma och pappa. Midsommar är verkligen en högtid jag älskar. Kanske hänger det kvar från när jag var liten, eftersom jag fyller år runt midsommar (den 25:e). Hur som helst så blir jag alltid lycklig av midsommar och känner att det är en högtid där jag bara vill vara med familjen, äta gott och umgås. I år måste jag jobba på min födelsedag och det har jag aldrig gjort tidigare, hoppas jag får tårta på jobbet! =) (yeah right!!!)

Åååh, lovely!!

Jag älskar att vädret är som det är just nu! Visst är det nästan lite jobbigt. Men man FÅR INTE klaga på första värmen. Den är ju så underbar! Ikväll vill jag åka iväg och äta en glass nånstans. Det kommer va tokvarmt länge idag.

McDonald's har en milkshake smak - päron. Jag älskar päron och detta kanske blir en sommarfavorit? Är nyfiken på den i alla fall! Återkommer när jag prövat.

Umbilical Brother & Stevie Starr

Umbilical Brothers var grymma i söndags! Sök på dem på Youtube så hittar ni grymt roliga klipp! De är typ mim-artister fast lite mer moderna =) De gör grymma ljud.

Kvällen inleddes med Stevie Starr som kunde svälja allting. Han svalde bl.a. en guldfisk och spottade sedan upp den levande igen. Ett trick blev jag djupt imponerad av. Först svalde han en gamla hållare till filmrullar som en i publiken märkt. Sedan svalde han locket till den och sist svalde han en liten guldfisk. När han sedan spottade upp hållaren igen låg guldfisken i och locket satt på. Helt sjukt. Det går säkert att hitta honom på youtube också. Grymt rolig söndagsunderhållning i vilket fall som helst!

Länge sen...

Usch, det är alldeles för länge sen sist. I veckan har det helt enkelt inte funnits tid till att blogga själv eller läsa andras. Ska uppdatera mig i alla de bloggar jag läser strax också.

Veckan har i alla fall bestått av att jobba. Ungefär lika struligt på jobbet denna vecka, som förra. I tisdags var vi i alla fall på middag hos J-P & C. Väldigt trevligt!! I onsdags spenderade vi hela dagen hos Rs syster. Fikade på eftermiddagen och grillade framåt kvällen. Vi avslutade dagen på Landvetter där vi hämtade Rs föräldrar som varit på Gran Canaria i 2 veckor. Väder omställningen blev inte så stor om man säger så =)

Umbilical Brothers

Ikväll ska vi se The Umbilical Brothers på Lorensbersteatern. Har sett massor av klipp på youtube och de är verkligen grymma! Ska bli kul!

Helgen har varit precis som jag velat ha den. Fick shoppa och fika i stan igår och idag har vi tagit det ganska lugnt. Hälsat på Rs mormor en stund, köpt säkerhetslås till dörren och tvättat i nya tvättstugan. Går sjukt fort! En maskin var klar på 30 minuter och eftersom vi har 2 maskiner har vi klarat av 4 tvättar på typ 1 ½ timme. Gött! Ska snart gå för sista gången och hämta allting. Sen mat och sedan måste vi åka iväg. Det börjar kl 20.

Adlibris

Det blev visst en ny beställning från Adlibris ikväll. Har just läst ut "En helt annan historia" av Håkan Nesser så nu är det dags för nya böcker. Ska dock läsa Magdalena Graafs bok emellan också. Det blev följande:

* Snabba cash av Jens Lapidus (en kollega som läser den som rekommenderade!)
* Är det någon där? av Marian Keyes. (hon är ju alltid bra)
* Svart is av Michael Connelly.
* Nattrond av Helen Tursten (har aldrig läst henne innan så det ska bli spännande!)

För övrigt måste jag rekommendera Håkan Nessers Barbarotti-kvartett! Än så länge har "Människa utan hund" och "En helt annan historia" kommit ut om Gunnar Barbarotti och de är grymt bra båda två. Tyckte den jag läste nu var snäppet bättre än "Människa.." och det bådar väl gott inför de sista böckerna? =)

Längtar...

Här är den prylen jag verkligen längtar efter nuförtiden....



Den skulle underlätta så mycket för oss i vardagen. Vill ha en smalis, vad ska vi med en stor till när vi bara är 2 personer? Nej, det är så onödigt. Även om man får barn och så i framtiden så kommer det ta lång tid innan man behöver en stor diskmaskin så denna kommer vi kunna ha några år. Eftersom jag gärna vill ha denna så ska jag bara ta tag i att ringa fastighetsskötaren och kolla av lite grejor med dem och även planera in vart det är bäst att ställa den. Om allt det löser sig bra är det bara att vänta in skattepengarna och sedan är denna lilla skönhet vår! =) =)


Min dag!

Imorgon längtar jag efter att få göra en massa grejor som jag inte hunnit med den senaste tiden. Bl.a:

* Köpa säkerhetslås. Det är på tiden.
* Handla mer kläder på Lindex (mer färger till min tråkiga garderob!!!)
* Köpa min diskmaskin (mer om den i nästa inlägg).
* Bara går runt på stan, ta en fika eller vad som helst. Kolla på lite folk.
* Äta tacos och sitta på Rs föräldrars uteplats i solskenet (förhoppningsvis!), kanske även ta med missemåns på grönbete om vi orkar (vilket vi säkert inte gör...)

Vi får väl se hur mycket jag hinner med, men några saker ska vi nog kunna beta av!

Åby

Igår var jag på Åby med jobbet och spelade på hästarna. Jag har aldrig i mitt liv spelat på hästar, eller ens varit på Åby men igår var det alltså premiär. Jag spelade på alla lopp utom ett och det gick ganska bra. Vi hade en intern tävling där vi la 100kr var och gissade på alla loppen. Jag kom faktiskt 3:a! och vann hela 300 kr. Allt som allt gick jag plus 110kr. Jag hade 400kr i plånboken när jag kom dit och 510 kr när jag åkte hem! Skulle satsa lite mer pengar bara... Det får bli nästa gång då... =)

2 år!

Världens sötaste och finaste unge fyller 2 år idag! Min ögonsten och lilla ängel, Alvin!
Faster fick inte iväg ett kort till dig, men till midsommar kommer vi med presenter!


Tillbaka

Detta är nog den mest efterlängtade helg på flera år... Det går inte att beskriva hur skönt jag tycker det är att det äntligen är fredag. Jag har verkligen slitit arslet av mig denna vecka och nu är det äntligen lite välförtjänt ledighet. Tyvärr är R borta ikväll och det är inte lika roligt. Ville egenligen bara vara med honom.

Trots allt strul och jobbigheter på jobbet så är jag stolt över mig själv. Jag är en av de som har flest kunder som drabbats av detta strulet (kunder som lägger in ordrar själva genom 2 olika system), men jag och min kollega S (tusen tack!) har jobbat hårt och endast en kund blev utan varor. Det var inget akut utan kunde lösas till måndag. Många andra hade riktigt stora problem, men jag slet hårt igår och det gav resultat idag. Så jag ger mig själv en klapp på axeln och tycker att jag är lite duktig! =)

hits