Shooter & 2:37 PM

Såg två filmer igår - Shooter med Mark Wahlberg. Både R och jag tyckte den var riktigt bra! Kan verkligen rekommenderas. Det var action, men inte den där hårdkokta Die Hard-action. Lagom för att vara riktigt svensk.

2:37 PM var en australiensisk film som var väldigt speciell. Den utspelade sig på ett High School och börjar med att en tjej på skolan hittar en elev död på toaletten kl 14:37. Personen har tagit livet av sig genom att skära sig i handleden. Sedan börjar filmen från den dagens början och man får följa 6 ungdomar med deras olika problem. Filmen var skum, tänkvärd, bra, konstig och annorlunda. Ingen av oss tyckte den var dålig, och man fick sig verkligen en tankställare. Samtidigt så var det inte den bästa jag sett, men kul att se något annorlunda.

Besök på IKEA

Idag blev det ett besök till IKEA för vår del. Vi behövde en ny lampa efter att vi möblerat om i vardagsrummet och passade på att köpa lite annat också. Hittade en fin tavla till sovrummet, tog ner 3 andra som vi haft där länge som jag är så trött på. Idag slog det mig för 100:e gången hur roligt jag har med R jämt. Vi fick ett fönsterbord när vi fikade på IKEA och satt och spanade ut över parkeringen och på alla galningar som letade parkering. När vi kom var det inte så mycket folk men när vi satt oss för att fika var det som sagt full kallabalik på parkeringen. Jag skrattar så gott åt Rs kommentarer, han är så rolig och får mig att skratta jämt. Vi satt där länge och väl och bara skrattade tills vi insåg att det nog var dags att gå. Allting blir liksom lite roligare och ljusare när min R är med. T.o.m. maten smakar godare insåg jag idag när jag åt själv.

Hösten är här

I fredags när jag skulle till jobbet fick jag en höst-chock när jag kom ut. Hela gården var fylld med gula löv, överallt på marken låg de... Det var verkligen som att hösten kommit under natten, för så såg det inte ut dagen innan. Och det märks att hösten är här. Det är mörkt redan strax efter sju på kvällen, och när man vaknar vid halv sju är det inte säkert att solen gått upp ännu... R sa en sak idag när vi gick till bilen i ösregn. Att man inte blir så deppig när det rengar på hösten, det hör ju liksom till så man accepterar det på ett annat sätt. När det regnar på sommaren blir man ju tokdeppig över att solen inte skiner. Jag tror jag ska investera i ordentliga regnkläder och gummistövlar så jag kan promenera trots regn och rusk!

Massage

I tisdags fick jag min första professionella massage. Har faktiskt aldrig varit iväg och blivit masserad förut. Har bara fått av älskling! =) Varannan/var tredje vecka kommer det en massör till jobbet och man får sätta upp sig på ett schema för en halvtimmes knådning. I tisdags var det en som inte kunde, så jag fick hoppa in i stället. Det braiga med det är att det kostar nada, man behöver bara stämpla ut i den halvtimman och sen är det gratis. Och en halvtimmes flex kunde jag verkligen lägga på det =) Det var verkligen ljuvligt och jag var helt vimmelkantig när hon var klar. Kunde knappt gå rakt. Måste verkligen ha slappnat av och njutning =)


GA

GRYMT avsnitt av Grey's. Men HUR kan det bara sluta sådär? Det är verkligen inte tillåtet! Hur ska man orka vänta en hel vecka på fortsättningen????


Provtagning

Nu kommer det handla om tjejsaker och...kanske nämner jag det hemska, hemska, hemska ordet mens så alla som inte vill läsa sånt kan surfa vidare nu!

Igår var jag iväg för att få nytt recept på p-piller. När jag ändå var där ville sköterskan göra ett livmoderhalsprov (?) eller vad det nu hette, som man ska göra från att man är 23. Kan ju säga att det var rätt så obehagligt. Inte det mysigaste jag varit med om. Sköterskan var jättebra, men den känslan när hon tog skrapningar var inte något jag är sugen på att göra om (men det ska man tydligen göra var 3:e år). Jaja, nu får jag provsvar inom 4-5 veckor och det är skönt att ha det gjort, annars hade jag bara fått komma tillbaka senare i höst och göra det.

Vidare till p-pillerna. Fick några andra piller som inte innehåller östrogen. Tycker det är jätteskönt efter alla skriverier om hur farligt det är med p-piller. Dock vet jag inte om jag kommer att ta dem. Har funderat länge på att sluta med p-piller. Det finns så många nackdelar med det, men samtidigt finns det för mig många, många fördelar också. Jag har inte mens mer än typ 3-4 dar, har knappt någon mensvärk alls och har inte märkt av några bieffekter av pillrena. Dessa nya piller jag fått kan vara både bra och dåliga. En bra grej är att många får ingen mens alls med dessa, nackdelen är att de som får mens får väldigt oregelbundet. Det kommer lite då och då. Det är inte bra alls, nu kan jag nästan ställa klockan efter min mens. Så jag vet inte hur jag ska göra. Tror jag provar en månad utan piller och pallar jag inte det så får jag börja med dessa nästa månad helt enkelt... Hur gör/tänker ni andra om p-piller m.m? Är verkligen intresserad av andras syn på detta så skriv gärna en kommentar!!!

The show must go on...

Det kan man verkligen säga att denna tjej lever upp till. Sjuuukt att kunna fortsätta sända tv efter det =) Men roligt klipp! =) (Dock är det ganska stor äckel-varning på det också...)

Müsli med glas

Jag har nog aldrig köpt müsli själv sen jag flyttade hemifrån. Brukar inte vara ett stort fan av det, men i förra veckan bestämde jag mig ändå för att köpa ett paket eftersom jag försöker tänka mig för vad jag stoppar i mig och äta lite nyttigare, då är det bra med müsli på morgonen. Gissa vilken müsli jag köpte? Denna såklart... Ska ta tillbaka den till affären, har inte hunnit äta mer än 4-5 tallrikar av den. Än så länge inga glasbitar i alla fall!

Dyrt med bokmässa

Nästa helg är bokmässan här  i stan och det vill jag inte missa. Satt och kollade igenom programmet på nätet häromdagen när jag upptäckte att Peter Robinson skulle komma och ha seminarie. En av mina absoluta favoritförfattare kommer hit från Kanada! Det vill jag ju inte missa. Tills jag kollade upp hur mycket det kostade att köpa ett seminariekort. Man måste köpa ett separat kort för att få gå på seminarier som författarna håller och det lilla kortet gick på 680 kr. Nej tack! Inte för en enda författare, det blir lite väl dyrt. Men på utställningen ska jag i alla fall och ska i alla fall köpa Peter Robinsons nya bok!

Filmtajm

Ikväll blir det film! Ska se Bourne Ultimatum, och dessutom i VIP-salongen. Ska bli riktigt trevligt, har verkligen sett fram emot att se den filmen länge nu så det är kul att det äntligen blir av! J-P & C ska med, det var ett tag sedan vi sågs alla 4. Vi har varit upptagna på annat håll allihopa det senaste.

R är på Davis Cup idag för övrigt, själv har jag träffat min gamle barndomsvän S i stan. Hon flyttade ner från Örebro i somras, men vi har inte fått ihop en fika förrän nu. Jättetrevligt hade vi i alla fall, och det blir nog av fler gånger! Skönt att ha en till på min sida här nu =)

Födelsedagsbarnen...

..från i onsdags kommer det bilder på här. Tänk att de redan är 3 år...

     Zorro var inte lätt att fota en fin bild på... Han gjorde allt annat utom att posera fint. Till slut fick jag till en bild, men det var många som liknade den till vänster innan jag fick till det (Till vänster blev han akut skitig om tassen och var tvungen att tvätta sig länge och väl...)

       Cesar var däremot lättare. Han poserade fint för första kortet. Hittade ett annat från förra veckan när han somnat i goaste fliten och sussade så gott... Sötnos!

Födelsedagar

Igår fyllde våra pojkar hela 3 år och det firades med några presenter. Tog några fina bilder på dem och filmade en hysteriskt rolig film på dem när de blir tokiga över en leksak som det är lite kattmynta på. Ska försöka klura ut hur man lägger upp en film så kommer den snart upp här!!

Ikväll har vi varit hos Rs mamma som fyller år idag. Blev lite fika, och vi hade köpt en stor, fin bukett blommor till henne som hon blev väldigt glad över! Perfekt att hälsa på henne en stund under kvällen. Vi ska tillbaka till dem imorn eftersom Rs syster med familj kommer ner från Stockholm över helgen. Ska bli trevligt att träffa dem igen, det var ett tag sen sist!

Roligt med Facebook

Igår satte jag mig ned och engagerade mig i Facebook ordentligt för första gången och det var så jäkla kul! Hittade hur många gamla kompisar som helst! Får högstadiet, gymnasiet m.m. Det är riktigt kul. Man behöver ju inte skriva till alla men kolla in på deras sidor och se vad de håller på med nuförtiden! Ska leta efter en jobbarkompis nu!

Ost & Kex

Ååh, jag åt en sån ljuvlig ost i helgen. Min nya passion är verkligen ost och kex. Innan har jag mest ätit brieost, men det finns ju så mycket andra goda ostar där ute. Tycker dock INTE om blå - eller grönmögel, men vitmögelostarna går hur bra som helst. Fick i alla fall med mig lite ost från jobbet i veckan och det kalasade vi på hos Rs föräldrar i lördags. Då hittade jag en riktig kanonost och nog defintivt blivit min nya favorit!! Brieost som var min tidigare favorit ligger låååångt bakom denna i smak. Riktigt god! 150gr räckte inte långt i lördags, Rs mamma blev lika tokig i den som jag och den tog slut fortare än kvickt! Läste i nåns blogg när jag googlade efter bilden att hon tyckte att denna ost var ett bevis på att Gud finns och att hon älskar människorna! Bra beskrivet, för så god är den faktiskt!!

Castello Marquis heter den och den rekommenderas VARMT! Varför har jag inte upptäckt denna läckerhet tidigare? (Dock är detta ingen vitmögel ost, utan en rödmögel kittost!)


Marquis


Bild från Arla

Måndag

Så var det måndag igen... Helgerna går alldeles för snabbt tyvärr...Men jag måste ju erkänna att veckorna går ganska snabbt de med =) Allt går bra på jobbet, de har satt mig i arbete ordentligt nu, så nu har jag att göra vilket bara är skönt! Fick höra idag att jag gjort ett mycket gott intryck än så länge och det är ju skönt att höra. Dom har trott väldigt mycket på mig sen jag började, och det känns bra att ha det stödet och skönt att höra att man lever upp till förväntningarna!

Idag fick jag en fin present när jag kom hem, av R. Helt oväntat hade han köpt ett dataspel till mig, jag blev superglad! Han är så go, min finaste! Jag har "klagat" lite på att han inte gör så mycket överraskningar och så till mig (måste själv säga att jag brukar vara bra på sånt, dock var det faktiskt ett tag sen sist), mitt i vardagen utan anledning. Mysigt att han tänkt extra på mig och lyssnat på mig när jag beklagat mig över detta. Ska inte säga så mer nu - efter denna fina överraskning. Huvudvärken jag hade när jag kom hem försvann också! (Kanske var det lite tack vare Bamyl Coffein också, men det behöver vi inte låtsas om så mycket...)

Småplock

Idag blev det en kort sväng till stan (det var verkligen år och dar sen jag satte min fot i Nordstan sist), där jag köpte diverse småplock. Halsband, diadem, handcreme och örhängen i guld (mitt första par!!) på H&M och en ny ansiktscreme på Yves Rocher. Jag brukar ha deras natt och dagcreme (har varit en natt och en dag tidigare), och idag när jag skulle köpa fanns det bara en ny variant - en kombinerad natt och dagcreme. Jag köpte den (50 % på allt i butiken!!) och den var bra i konsistensen (hatar när cremer är för flytande, de ska vara lite krämigare) men jag har inte bestämt mig och jag gillar doften än. Den var ganska stark och påminde lite om tvål. R tyckte det luktade fräscht och gott... Får testa några gånger till innan jag bestämmer mig.

Inne i Nordstan hade Bilia utställning av både Volvo och Renault. Såklart fanns min favvo Clio där. Satt i den en kortis och drömde mig bort. Men jag tror aldrig det blir en Clio för mig. Om vi om några år köper en andra bil blir det nog inte ännu en Renault, det känns lite överdrivet. Kan säkert hitta nån annan fin bil också....men Clion är ju verkligen min favvo!!! För övrigt så fick man kupong på gratis biltvätt när man körde in i parkeringshuset och efter stan styrde vi kosan ut på Hisingen på en gång och utnyttjade kupongen, så nu är bilen ren och fin också! Sånt gillar vi! =) Nu ska vi käka hos Rs föräldrar och avsluta kvällen med poker. Om de vågar spela mot mig igen - har ju vunnit de två tidigare omgångarna =)

The Number 23

Efter att ha väntat ganska länge så finns äntligen The Number 23 att hyra, vilket jag gjorde idag och jag tycker den var riktigt bra! Det var intressant och kul att se Jim Carrey i en helt otippad roll, även om han gjort lite mer seriösa filmer tidigare också (The Truman Show, t.ex.). Blev lite av en djupdykning in i människans psyke och riktigt intressant! Får mer än godkänt betyg av mig, helt klart!!


Uppdatering

Det var några dagar sedan jag skrev sist. Har inte riktigt orkat lägga tid denna vecka, med nya jobbet och så. Allt har i alla fall gått bra denna vecka. Jag lär mig mer och mer för varje dag och börjar så smått komma in i jobbet. Arbetskamraterna är helt underbara, hur lätta som helst att lära känna och inga problem att "komma in i gänget". Även om det är mycket att lära i början och att det känns lite övermäktigt så är jag glad att jag gjorde detta. Känner redan nu hur mycket bättre jag kommer må när jag är på denna arbetsplatsen! Det känns ljust inför framtiden!

Första dagarna

Då har jag varit två dagar på nya stället. Det är 1000 intryck varje dag, många nya ansikten och namn att lägga på minnet. Just nu känns det som att det kommer bli tufft att lära sig allt, men jag vet att helt plötsligt sitter det där och allt flyter på bra. Arbetskamraterna är kanon! De har verkligen tagit emot mig på bästa sätt. Detta känns som en riktigt bra arbetsplats! (Till skilllnad från mitt gamla jobb.) Men eftersom det är så mycket nytt varje dag är jag dötrött när jag kommer hem och orkar inte uppdatera mer än så här. Kanske skriver imorn igen.


Tre saker

Hittade denna roliga lista hos Sara.

Tre saker som alltid finns i min...

Kyl: Mjölk, ketchup och smör.

Frys: Kycklingfilé, köttfärs, frysta grönsaker.

Skafferi: Pasta, majs, krossade/passerade tomater.

Handväska: Mobil, nycklar och plånbok

Sminkväska: Eyeliner, mascara och ögonskugga. Basics...

Badrumshylla: Nagellacksremover, plåster, rakhyvel.

Tvättkorg: Handdukar jag inte orkat ta tag i än, ett par mysbyxor som behöver tvättas separat och en av Rs tröjor som också måste tvättas separat. Det blir liksom aldrig av...

Skohylla: Nikeskor, fejk-crocs och stövlar.

Förråd: Cykel, vinterdäck och stolar.

Hjärna: Jobb, familjen och "vad ska vi äta till middag idag?"

Jackficka: Inget, eventuellt en reflex (är osäker)

Kryddskåp: salt, svartpeppar och chilipulver.

Trädgård/balkong: Balkonglådor med blommor, möbelgruppen och en matta.

Barskåp: Vodka, Kahlua och Passoa.

Köksbänk: Vitlök, en blomma, kokböckerna.

Fruktkorg: Päron, vindruvor och för säsongen nektariner.


Avundsjuk

Galet avundsjuk på denna resa som J och hans vänner gjort. Nån gång måste den resan som jag och R drömt om så länge bli av... Jättekul läsning och häftiga bilder! Speciellt de från Grand Canyon - riktigt mäktiga! Det finns så mycket att se när man bilar på det sättet, så det är verkligen något jag nångång i livet måste få göra!

Berätta inte för någon

Jag har rekommenderat Harlan Coben många gånger här i bloggen och jag ville bara skriva ett kort inlägg om att en av hans böcker, Berätta inte för någon (Tell no one), har blivit film. Har läst en recension och den har verkar som att den blivit väl mottagen. Känns lite konstigt att det är en fransk film och att de förfranskat namnen lite grann, för i boken är de ju amerikaner. Jaja, det spelar nog inte så stor roll, tror den kan vara bra ändå. Blir nog att hyra den när den kommer på DVD. För övrigt hade jag tänkt hyra film ikväll - är det någon som har nåt bra tips? Tycker det har varit svårt att hitta bra filmer det senaste. Såg att Bridget Jones går på teve iofs, men jag tror inte R är så sugen och idag måste vi ju vara överens eftersom det faktiskt är vår 1-åriga förlovningsdag idag!

En lättnadens suck!

Oj, nu kan jag dra en stor suck av lättnad. När jag kom hem förrut började jag riva i väskan efter mina nycklar (R låste när vi gick, och jag kände i väskan så jag hade mina med mig. Kände ett band, som jag har på nyckelknippan, och antog att det var nycklarna. När jag kommer hem upptäcker jag att det var ett tomt nyckelband som jag tagit med hem från jobbet igår.) Fick ringa och väcka Rs mamma 8.30 för att åka dit och hämta extranycklarna. När jag väl är hemma så börjar jag febrilt leta efter mina nycklar. Visste att jag hade dem i tröjan igår när jag gick promenaden, och att jag inte använt dem efter det. Men jag hittar dem ingenstans, de är som bortblåsta. Går ut till bilen och kollar så jag inte tappat dem där, men där finns ingenting heller.

Skickar i panik SMS till R och berättar. Han säger att han låste med mina nycklar igår när vi åkte till restaurangen. Själv vet jag bara att R låste och att han på restaurangen gav mig sina nycklar och frågar om jag kan ta dem i min väska, vilket jag gjorde. Han är fortfarande 100 på att han låste med mina nycklar. Jag bestämmer mig för att kolla i bilen igen. Kommer på ett fack jag inte kollat i. Går tillbaka och kollar i facket, som sitter på passagerarsidans dörr och mycket riktigt. Där ligger de. Puuh! Det var en riktig pärs detta. Om jag inte hittat dem nu skulle jag antagligen inte sovit en blund inatt om jag trott att jag tappat dem. Måste gå och duscha av mig nu känner jag. Är helt genomsvett efter allt letande och stressande över var de kunde vara...

All alone

Nu har jag lämnat av R och fr.o.m. nu är det bara jag och katterna. Men det blir nog ganska bra ändå. Under dagen ska jag åka runt lite med Rs mor och kolla i affärer, fika m.m. och på kvällen ska jag dit och äta räkor, dricka vin och tjattra lite. Så jag kommer nog knappast känna mig ensam.

Gårdagen var helt underbar!! Vilken tur jag hade med vädret. Solen sken och jag kunde äta frukost på balkongen. Tog en promenad och köpte lunch och glass. Resten av dagen har jag bara gjort precis som jag själv velat. Skööönt! R kom fram åt kvällen och då gick vi ut och käkade. Gott som vanligt! Sedan åkte vi en sväng förbi Rs kompis, han skulle få låna en stor bra väska till seglatsen idag och vi satt och pratade en stund. Kvällen avslutades här hemma på mysigaste sätt =)


Högvarv

Klockan är mycket och jag borde vara hur trött som helst, men hjärnan går på högvarv känns det som. Går igenom dagen om och om igen och funderar mycket på hur måndagen ska bli. Funderar på helgen också. Imorn firar vi vår förlovningsdag lite tidigare eftersom R åker iväg med jobbet lördag-söndag. Jag blir alltså själv. Grubblare som jag är kommer jag fundera mycket tror jag. Bli så där tråkigt sentimental i min ensamhet. Får trösta mig med god mat och dryck. Tror inte mina böcker hinner komma från adlibris tyvärr. Tycker de blivit långsamma, förut gick det alltid jättefort att få hem böckerna, nu får jag alltid vänta över veckan för att få dem...

Mitt nya jobb

Okej...Mycket har hänt, men nu är det mesta klart i alla fall. Idag har jag sagt upp mig från mitt jobb och börjar mitt nya på måndag. Det har varit skitjobbigt rent ut sagt! Jag har vantrivts mycket på jobbet, men när jag väl skulle lämna det var det tufft. Alla mina fina arbetskamrater som försökt framföra till cheferna hur mycket de tycker om mig och vilket bra jobb de tycker att jag gjort. Det har dock inte hjälpt. Jag har fått ett erbjudande, ett vikariat det också, men på 1 ½ år (jag hade fyra månader kvar på mitt nuvarande vik och efter det kunde de inte ge mig några garantier). Så det fanns inte så mycket att tveka på.

Klockan 15 idag skickade jag ett mail till hela kontoret och skrev att jag skulle sluta, sedan började jag gå runt och säga hejdå. Det var tufft som fan. M-L som jag pratat med så mycket hela veckan var så ledsen och tyckte det var förfärligt att de kunde låta mig gå. Hon var både arg och förbannad samtidigt som hon såklart var glad för min skull. Och A, som direkt svarade på mitt mail med att tacka för allt jag gjort och skrev att jag var en pärla. När jag kom ner till honom för att säga hejdå utbrast han: "Darling! Va tråkigt, men roligt för dig!" , gav mig flera kramar och berättade hur mycket han skulle sakna mig. Vi pratade en lång stund (vilket jag gjorde med de flesta) och det var tufft att sedan ta steget ut från huset och veta att man inte kommer tillbaka mer. Såklart kommer jag att hälsa nångång. Ska dra med mig CH (
Min gamla klasskompis och jobbarkompis, han jobbar redan där jag ska börja på måndag) och komma och hälsa på alla igen. Mina kunder har även de blivit väldigt ledsna när jag berättat. Har egentligen inte fått säga något till kunderna eftersom jag går till företagets största konkurrent. Men till mina favoriter kunde jag inte låta bli att säga hejdå. Fick bl.a. höra av en kund att de tidigare funderat på att sluta handla av oss, tills de fick mig som säljare. Efter det har de tyckt att allt funkat jättebra och man blir ju inte annat än smickrad och tycker det är skönt att höra. Imorn är jag arbetlös, ledig eller mellan jobb - vad man nu vill kalla det. På måndag börjar det nya äventyret.

Känslosam dag...

Idag har verkligen varit en känslosam dag. Det har tagit på krafterna och jag behöver skriva av mig, men det får väna till imorn. Jag vill inget hellre än att skriva ner allting och posta det här på en gång, men jag vet att jag gör klokast i att vänta till imorn. Då kommer det nog finnas ännu mer att skriva, för om idag var känslosamt är det nog ingenting mot vad det kommer bli imorn...

Men nu är det 2 timmar med Project Runway som jag kan trösta mig med. Heja Michael!

Böcker, böcker, böcker

Jag har inte läst alla böcker som jag beställde från Adlibris sist, men det har blivit nån slags mani att klicka hem bra böcker. Dessa kommer jag dock läsa igenom snabbt tror jag!

* Tamara McKinley - Landet bortom haven
* Harlan Coben - Den enda lögnen
* Helene Tursten - Kvinnan i hissen och andra mystiska historier
* Jonathan Kellerman - Doktor Död (har ingen aning om vad det är för bok, men den var på rea för 29:-)

Ser verkligen fram emot beställningen. Hoppas den kommer innan helgen, är ju själv lördag-söndag och då kan jag behöva lite att läsa!

Välkommen tillbaka, Idol!

Grymt kul att Idol är tillbaka igen. Det är få saker som engagerar så många som just Idol. Och just de här första avsnitten är ju liksom det bästa av allt. Jag gömmer mig bakom kuddar och filtar för att jag skäms emellanåt åt de som ställer sig där och sjunger. Jag skäms inte över de som sjunger så illa att man förstår att de är där bara för att skämta och komma med på teve, utan för de som verkligen TROR att det som kommer ut ur munnen låter likadant som det de hör inne i huvudet. Känns så konstigt med Peter Jidhe bara, han är så mycket sport, inte Idol. Men man vänjer sig nog tillslut.


Jag med

Då finns visst jag också på Facebook då. Fast jag fattar inte så mycket än. Skriv gärna en rad om du också finns där!

Nytt smink

Passade på att köpa lite nytt smink igår också, blev en ny mascara, ögonskugga, borstar och penslar, strips för näsa/panna/haka (nivea) och lite hårband. Mascaran blev en helt ny histora - Telescopic från L'Oreal. Har alltid gillar L'Oreals produkter. Panoramic Curl har varit min favorit mascara ett bra tag, men nu ville jag testa nåt nytt och då blev det Telescopic. Har aldrig haft silikonborste innan, kändes ovant men resultatet blev väldigt bra!! Skuggorna gillade jag också, gick i brun/guldiga toner. Det behövdes i alla fall fräschas upp i sminkväskan!


Stor bil

Usch, så  var det redan söndagkväll. Helgerna går så fort, speciellt denna. Vet ärligt talat inte vad som hänt. Nyss var det fredageftermiddag, nu är det söndag. Blä! Men men, imorn är det måndag igen och jag har en del att ta tag i.  Det får dock vänta till imorn i alla fall. Ikväll blir det fläskfilé med egen klyftpotatis och Da Vinci-koden. Har ju sett den förr, men vi var sugna på att se den igen.

Igår var vi ute och shoppade tvättmaskin med Rs föräldrar. Rs mammas gamla maskin gick sönder efter 16 trogna år =) Nu fick vi verkligen användning av vår stooooora kombibil och jag ångrar verkligen inte att vi köpte en stor bil. Vi var fyra personer i bilen men fick ändå in en tvättmaskin utan att behöva fälla sätena. Snyggt! =) På kvällen var det middag hos Rs föräldrar. Jag och hans mor hade jättetrevligt! Satt ute och pratade och drack ett väldigt gott rödvin hon köpt. Sen såg vi Eurovision Dance Contest, det var väl sådär. Lite småkul, roligt att se Martin och Cecilia såklart, men det hade kvittat om jag sett det eller inte...

hits