Massa blaj

Jahopp, jag hade mycket småsaker på hjärtat så jag klumpar väl ihop det till ett inlägg istället.
Idag fick jag en beställning från Discshop.se. Jag ville ha nya säsongen av Frasier, och passade på att beställa med en ny Singstar-skiva och Pingvinresan för att få fraktfritt (plus att jag nästan fick dubbellön denna månad och hade spenderbyxorna på!). Tyvärr blev det faktiskt fel på beställningen (har aldrig varit med om det tidigare från discshop). Istället för Singstar Svenska Schlager Hits fick jag Svenska Hits. Det är en helt annan skiva, plus att jag redan har den hemma. Kundservice stängde visst 17 så jag får ringa imorn från jobbet. Enklast är nog att bara skicka tillbaka skivan och köpa den riktiga i affär (är rädd att de ska plocka fel igen eftersom titlarna är så lika), tror den kostade lika mycket på MediaMarkt. Men kommer de kräva frakten av mig då, i efterhand liksom? Får höra med dem.

Den dubbla lönen jag nämnde förut har med min gamla jobb att göra. Sparade semesterdagar, semesterersättning och lite flextid. Najs! Det var välkommet eftersom vi köpte ny TV för några veckor sedan, men nu är det påfyllt på sparkontot igen. Imorn jobbar jag 8-20, usch! Men jag ska inte klaga, jag gör inte det ofta. Vi har genomgång inför julen och min övertid består i att sitta och äta julmat. Så det är väl helt okej. Just nu äter jag en massa bullar (vaddå vikväktarna?), fick med en hel korg med Findus produkter hem och kanelbullarna hann tina innan varorna kom i frysen, så nu är det bara att äta, äta, äta! =)


Dödens kemi

Shit, vilken bra bok jag läser just nu  - Dödens kemi av Simon Beckett. Har aldrig hört talas om honom tidigare, men snappade upp boken på bokmässan och den är VERKLIGEN spännande! Jag är helt inne i den och kan knappt lägga den ifrån mig. Han har tydligen skrivit ytterligare en bok om samma karaktär, en f.d. forensisk antropolog (typ som Dr. Robins i CSI antar jag?) som nu blivit allmän läkare istället och flyttat ut i obygden. Och det är framförallt karaktärerna jag gillar i boken, därför blev jag så glad när jag upptäckte att han var med även i författarens nya bok! Läs!

Nytt i strumplådan

Efter CSI ikväll ska jag rensa ur hela min strumplåda och kasta allting som har minst antydan till hål. Har köpt New Body-strumpor genom en kollega och det är verkligen de bästa strumporna som finns. Så jag slog till och köpte 14 par =) 7 vita och 7 svarta, så nu har man. Strumpor har alltid varit mitt största problem. Det går sönder hela tiden och jag har aldrig tillräckligt många, men nu har jag verkligen laddat upp! Så tycker ni det är svårt med strumpor så testa dessa, de är verkligen skitbra!!!

En lördag i världsklass!

Vilken härlig helg jag haft! Den började väl så där med Idol i fredags, men blev bättre och bättre! Lördagen började tidigt, R gick upp redan halv åtta för att sätta sig och jobba lite i vardagsrummet, själv vaknade jag en dryg timma senare av att ungen i lägenheten ovanpå ägnade sig åt högljudda lekar. Men det var faktiskt skönt att komma igång tidigt, redan vid tio hade vi gått promenad och ätit frukost! Sedan bar det av till Naturhistoriska. Det var inte så stort, så vi var inte där mer än kanske 40 minuter, men det var roligt! Speciellt valen som de har, såklart!

Efter museet åkte vi till 421:an , där det var full rulle. MediaMarkt hade 1 års jubileum, och eftersom det var löning också så var det i det närmaste kaos. Vi käkade Le Croissants underbara lasagne och handlade mat. När vi kom hem var vi så trötta att vi sloknade i soffan båda två, och det var nog den bästa stunden på hela dagen. Resten av kvällen spenderades med god mat och film. Såg 1408, den var sådär.

WTF

Vad hände? Vad fan hände? Hur är det möjligt? HUR kan Sam vara kvar i tävlingen? Jag fattar verkligen ingenting, vad händer med alla tjejerna? Varför åker de ut en efter en? Skit tråkigt, verkligen. Sam har varit sämre än alla de 4 tjejerna som åkt ut.

Naturhistoria...

...är vad som står på schemat imorn! R och jag ska gå på Naturhistoriska och ha en förhoppningsvis rolig och kanske t.o.m. lite lärorik dag. Var sugen på att hitta på nåt annat än att bara kolla i affärer imorn och så kom jag på den geniala idén. R tyckte det var en grymt bra idé så imorn är det museum som gäller!

Idol

PLUS till:

* Marie Picasso - helt fantastisk ikväll!
* Christoffer - grym han med!
* Överlag tycker jag alla var bättre än förra veckan, för det var verkligen en usel omgång av Idol. Ikväll var det mycket bättre.

MINUS till:
* Sam - vad är det som pågår egentligen? Han borde åkt ut först. Punkt.

MSN

Jag är inte den som ofta är ute på MSN, men alldeles nyss loggade jag in för att jag faktiskt var sugen på att prata lite med någon. Till min besvikelse var det bara 2 personer online (fast 'inte vid datorn'), vilket iochförsig inte är så tokigt om det inte varit för att de båda sitter i mitt vardagsrum just nu... =)

Boktips

"En rullstolsburen kvinna hittas mördad vid havet och Annie Cabbot kopplas in på fallet. Samtidigt upptäcks en ung flicka, Hayley Daniels, våldtagen och dödad i Eastvales mörka gränder. Överkommissarie Alan Banks och hans team börjar nysta upp en härva och hittar snabbt ett flertal misstänkta. Cabbot däremot kör fast direkt - tills hon får ett genombrott som leder utredningen i en chockerande riktning. Endast genom att Cabbot och Banks lägger sitt trassliga privatliv åt sidan kan de med gemensamma krafter hitta en lösning. Utredningen av Hayley Daniels död kompliceras när ytterligare ett mord lamslår Banks team, men när pusselbitarna börjar falla på plats inser Banks att det kanske redan är för sent att rädda nästa offer".

Så lyder baksidan på den bok som hållit mig sysselsatt ett tag nu, I Djävulens sällskap. Nyaste boken av Peter Robinson, om Banks och Cabbot. Jag gillade den, precis som alla hans böcker. Den kopplar ihop sig lite med tidigare böcker, så det är bra om man läst några av dem innan. Annars är hans böcker fristående. Men just kopplingarna till tidigare händelser lyfter denna bok och gör den väldigt bra!

Vackert

Orkide

Denna vackra sak tittar jag på och njuter av varje dag!! Lyser upp i höstmörkret!

Effektiva Nina

Sån känner jag mig idag! Jag åkte från jobbet 16.30, var hemma runt 16.50 (mycket trafik idag, så det tog längre tid än vanligt. Försökte att inte blir sur på alla lastbilschaufförer som slänger sig ut framför en på Export/mport-gatan. Jag förstår att ni måste för att ha en chans, men jag suckar lite ändå...) Upptäckte då att jag kört av en navkapsel till på vägen hem. Vänster fram igen, tror inte den sitter någe bra =) R tror att jag kör som en idiot, men det gör jag verkligen inte!! Väl hemma satte jag fart med att göra köttbullar. Busenkelt recept från VV, med soltorkade tomater och fetaost i. Gick snabbt att fixa iordning och supergott! Gjorde smeten och rullade köttbullarna. Ställde dem i kylen och kastade mig ut på promenad. Under min promenad kom R hem och började steka de nyrullade köttbullarna och så hjälpte jag bara till med det sista när jag kom tillbaka. Nu har vi käkat och diskat. Mätt och nöjd! Gott är det! Skönt att allt är klart, nu väntar bara lite tid framför datorn och sedan en stoooor kopp te till Grey's. I love Grey's. Minus idag är att jag är röksugen och för andra gången idag tänker på cigaretter (men jag har faktiskt inte rökt sen vår festliga hemmakväll hos C & J-P, vilket är bra!)

Besiktning

Idag har vår fina bil varit på besiktning som den klarade with flying colors! Men det var lite svettigt under helgen. Eftersom R är så redig så passade han på att kolla så att alla lampor fungerade inför besiktningen. Tråkigt om det skulle krångla över såna grejor. Det var tur det, för ett parkeringsljus var trasigt. Och att byta lampa på en Renault Megane är enklare sagt än gjort. För att byta lampa måste du ta dig in genom hjulhuset och trevade dig fram tills du hittar vilken lampa du ska plocka ut och gå på känn efter det... Men med bra teamwork mellan mig, R och pappa så lyckades vi tillslut. Allting frid och fröjd. Eller inte. Senare på lördagkvällen ska R och jag åka och handla dricka, och när R startar bilen går den igång för att bara dö igen om man inte krämade på med en massa gas. Så höll den på en stund, men tillslut kom den igång och har gått som en klocka efter det. Skumt.

Min helg

Denna helg har varit fantastiskt skön! I fredags kom vi fram strax efter 17. Vi tog det lugnt på väg upp, och innan vi åkte hälsade jag på gamla jobbet, det var trevligt att träffa alla igen! När vi kom till mamma och pappa blev det pappas pizza! Mums, va gott! Vi åt och tittade sedan på Idol och hade det trevligt framför teven. På lördagen var vi en sväng på stan för att handla lite till mammas firande senare på dagen. Köpte en supergod tårta som hette Williams. Påminde om prinsess fast det var choklad på marsipanlocket och grädde var smaksatt med päron och med små päronbitar i. En av de godaste tårtor jag smakat! Min bror och familj var såklart med på firandet och mamma blev glad för alla presenterna (bl.a. Kents nya, från mig och R).

Söndagen kom alldeles för snabbt och det var dags att åka hem igen. Innan vi åkte käkade vi middag på en av mina favorit restauranger, Hellas (Grekiskt såklart!). Ja, helgen var helt fantastisk, och jag känner mig riktigt utvilad! Så härligt. Hur har ni haft det?

Tyst i bloggen

Just nu är jag hemma i Örebro och firar min älskade mamma som fyller år! GRATTIS!!!! Men jag återkommer väl kanske imorn om vi kommer hem i tid, annars blir det i nästa vecka. Ha en undebar helg allihopa!

Down

Ikväll var ett riktigt lågvattenmärke... Jag vet att man inte ska fixera vid vikt, men det är svårt att låta bli att väga sig. Jag var lite nyfiken idag, eftersom jag åt gott igår och inte räknade points, men ändå rörde mig lite grann. Fick en smärre chock när jag såg att vågen visade +2 kg jämfört med i måndags. Hur är det möjligt? Inte vet jag, det är för mig ett mysterium... Det kan ju knappast vara för att jag åt en trerätters igår. Jag går med på att jag såklart inte går ner i vikt av det, men inte f'n borde jag gå upp 2 kg bara för att jag inte räknar points en dag... Jag känner mig som jag står på botten av en djup brunn och det går liksom inte att få fäste för att komma upp. Jag bara hoppas att det vänder. Jag gör det jag ska, men tydligen inte tillräckligt hårt. Nya tag nu med andra ord...

Rolig dag!

Igår en var en lång, men riktigt rolig dag!! Efter jobbet bar det av till Lundbystrand för att spela curling. Har aldrig curlat innan, men jisses va kul det var! Va jag skrattade, och ramlade och grejjade! Har ni chansen nångång så passa verkligen på. Men nu har man lite träningsvärk. Det var som ett helt gympapass, man blev lite svettig. Att sopa framför stenen var nog jobbigast. Och svårast var ju defintivt att få stenarna in i boet. Fick faktiskt in två stycken riktigt bra, men annars var jag rätt värdelös. Dock fick vårt lag mest poäng av alla, så vi var faktiskt ganska duktiga!!

Efteråt var det trerätters på Rivercafe. Jättegott, men det kändes lite mastigt med trerätters efter curling. Man var liksom lite svettig och äcklig... Hade passat bättre med bara varmrätt och kaffe efter det. Men men... Jag fick en helt ljuvlig dessert. En mjölkchokladmousse med vaniljskum ovanpå och browniebotten. Att jag inte dog så gott det var!!

Curling & Rivercafé

Imorgon ska jag prova på något jag aldrig tidigare gjort - jag ska curla! En leverantör bjuder imorgon på curling och efter det är det middag på Rivercafé. Fick välja mat häromdagen och för mig blir det hummersoppa till förrätt, oxfilétournedo till varmrätt och en mjölkchokladsmousse till efterrätt. Inte mycket viktväktarna här inte, men när såna här grejor händer är det inte mycket mer att göra än att njuta av maten och gå en extra lång promenad dagen efter! Roligt ska det bli i alla fall, jag rapporterar på onsdag!

En dag med Viktväktarna..

Idag är egentligen inte det bästa exemplet att visa upp ur viktväktar-synpunkt, men jag kör ändå! Var inte hunrig eller sugen imorse så jag bestämde mig för att äta hela frukosten på jobbet.

Frukost -
2 knäckemackor med philadelfia (urdålig frukost, men det blir tyvärr så ibland) 1,5 points.

Mellanmål - Äpple. 0 points

Lunch - Kycklingkorvstroganoff med ris. 7 points

Mellanmål - 1 knäckemacka och 2 kardemumma skorpor (kardemumma skorpor finns inte i min pointsguide så jag vet inte hur mycket det blev...
Sara, vet du?!) Osäkert, men tog 2 points för det.

Middag - En röra med fullkornspasta, bacon, purjo, majs och sockerärter. 6 points

Eftersom jag har 22 points om dagen att äta för har jag nu 5,5 points kvar och ikväll blir det nog i alla fall en smoothie på jordgubbar, lätt yoghurt, banan och lite mjölk. Hur gott som helst, och lite points!

Snart söndag

Snart är det söndag igen.. Det går så fort!! Dagen idag har varit helt okej. Gick upp tjugo över 7 och var på jobbet strax efter 8. Satte igång på en gång och det gick bra! Vi var klara med det mesta när klockan var 14.30. Lite kvar till måndag, men jag som inte har egna kunder ska ta det på måndag så det blir nog jättebra! Vi har käkat hos Rs föräldrar ikväll och jag och Rs mamma har pratat viktväktarna. Hon kör också det just nu, så det gör mig extra inspirerad! Imorn ska hon och jag ta en långpromenad, sedan hälsa på Rs mormor och efter det ta en fika. Hon ska göra en jättegod kladdkaka med kesella som är 3 points per bit, så det ska vi kalasa på imorn!! Ska bli kul att göra något själv med henne igen, det var länge sen. Vi har inte hälsat på Rs mormor på väldigt länge, så det är hög tid att göra det. Tyvärr spelar R match imorn så han kan inte följa med, men jag hoppas att hon blir glad att se mig, det brukar hon bli!

Uppdatering diet

Än så länge så håller dieten i sig. Jag äter som jag ska och går mina promenader. Igår blev det dock ingen, eftersom regnet vägrade att sluta ösa ner... Men idag blev det lång och rask promenad!! Känns skönt att komma igång. Dessutom klarade man första fredagen också, helgerna är ju nästan svårast. Men jag köpte bara en 100 gr påse godis (inom points-ramarna såklart!) och så åt vi hemmagjord VV-pizza. Den är grymt god, och mycket får man också för inte så himla många points.

Hoppas det blir bra väder imorn och att jag hinner ut på promenad innan middagen hos svärföräldrarna. Nu ska jag krypa till kojs med boken tror jag. Godnatt! Jag ser redan fram emot nästa helg när allt är som vanligt och jag slipper jobba =P

Fredagens fråga...

...är hur f*n Patrizia kunde åka ur Idol? Detta förstår jag inte alls. Visst hon var inte bäst ikväll, men ser man överlag är hon defintivt en av de bästa. Själv tyckte jag Sam skulle åkt, eller Andreas. Andreas sjunger bra, men han har inte "det" för mig, som alla pratar om jämt. Jag ser ingenting hos honom som utstrålar "STJÄRNA". Riktigt, riktigt tråkigt ikväll måste jag säga.

Snart är det dags för sängen, tänkte lägga mig och läsa en stund innan jag sover. Tänkte vara på jobbet till 8 imorn. Många ville att vi skulle komma senare, men det finns det ingen anledning till tycker jag. Kommer hellre tidigt så jag blir klar lite tidigare på eftermiddagen istället. Nä, jag är där 8 och kör stenhårt och förhoppningsvis är jag på väg hem vid 16-tiden. Som tur är  är vi bjudna på middag på kvällen så jag slipper laga själv i alla fall!

Som jag har längtat!!!

Kl 21 kommer äntligen upplösningen. Som jag har väntat och längtat efter detta....


Grey's


Nu är det dags!

Nu är det VERKLIGEN dags att ta tag i sig själv och livet. Jag har verkligen skitit i allt vad diet heter i över 1 år. Jag som tidigare var duktig viktväktare har skitit i detta fullständigt det senaste och ätit vad som fallit mig in. Tyvärr är jag en sån person som det syns på direkt också. Därför har många av de kilona jag så duktigt gick ner kommit tillbaka igen. Nu orkar jag inte gå med ångest längre, det är bättre att ta tag i det igen. Jag behöver en uppdaterad points-guide och gärna en ny kokbok, sen är jag laddad till tusen. Men så länge får det gå med mina gamla recept och min uråldriga points-guide. Både idag och igår har det blivit raska promenader och jag hoppas vi kan fortsätta med detta varje dag. Jag har ju gjort detta en gång förut, jag måste klara av det igen. Och denna gången ska jag behålla vikten, inte skita i allt som nu... Jag hatar mitt jobb - där finns det alltid, alltid, alltid massor att äta. Men det gäller bara att låta bli. Många av mina jobbarkompisar klarar ju av det, varför skulle inte jag göra det också? Nej, nu jävlar!! Förra gången gick jag ner 17 kilo på 5 månader. Tror ni jag klarar det igen? I så fall ser ni en ny människa i mars -08.

Bittersweet

Imorn är det torsdag, jag älskar torsdagar. Helgen är nära, det är ofta bra program på teve och jag mår allmänt bättre på torsdagar. Men inte denna vecka. Helgen känns lite bitterljuv... Jag jobbar nämligen på lördag och det är inte något jag ser fram emot direkt. Kunde tackat nej, men det kändes lite dumt när man är ny. Företaget har mässa nu i dagarna och där får kunderna beställa varor. Dessa beställningar ska slås in i datorn, och det är det vi gör på lördag. Det är bara 5 av 12 (?) som ska komma, så vi kommer få fullt upp. Jaja, jag tänker inte stanna längre än 16, möjligtvis till 17 men absolut inte längre. De ska inte få ta heeeela min helg. Dessa två lediga dagar varje vecka behövs verkligen! Jag njuter till tusen av dem och hatar när jag "förlorar" dem...


Handla, laga mat, diska, städa...

Idag har det varit mycket, men nu sitter jag ner och andas ut lite grann. Allt började imorse när Rs klocka ringde. Han tryckte på snooze och somnade om. När han vaknade 10 minuter senare klagade han på att han hade ont i magen. Jag var halvt vaken så jag tänkte inte så mycket på det, svarade honom något som jag inte kommer ihåg. I nästa sekund springer han mot toaletten och spyr. Så höll han på hela morgonen, stackarn. Och när en blir sjuk får ju den andre göra allt vad marktjänsten innebär. Och det gör jag såklart gladeligen åt honom! Men det blir mycket när man handlar, kommer hem och lagar mat på en gång, slänger i sig maten för att diska och städa iordning i köket. Jaja, nu är allt detta klart och jag kan andas ut! R känner sig bättre nu och snart ska han få lite Varma koppen - kycklingsoppa, så han får i sig nåt i alla fall (har självklart köpt hem skorpor, glass, blåbärssoppa och dricka).

Imorgon

Imorgon blir det party, därför är det så skönt att ta det lugnt idag. Har redan sovit en stund i soffan =) Planerna för morgondagen är att åka in en sväng till stan på förmiddagen och sedan komma hem och umgås lite med katterna. Efter det blir det bussen till C & J-P där de bjuder på middag! Myspys! (Andra gången på en vecka som R och jag frivilligt ställer bilen och tar buss istället, imponerande!!)

På tal om något helt annat så var Amanda riktigt dålig ikväll i Idol. Blev faktiskt förvånad, men hennes storhetstid kanske är slut nu. Daniel var grym, Patrizia var nog faktiskt bäst och jag blev förvånad över Gathanias framträdande. Förstår varför Anastasia åkte... Hon var inte bra ikväll heller...

Te

Nu när det är lite kallare ute har jag verkligen hittat tillbaka till teet igen. Jag har alltid druckit mycket te, men det gör man ju aldrig under sommaren. Just nu är jag insnöad på Liptons pyramid-te. Hemma nu finns smakerna tropical fruits, forest fruits och peach/mango. Den sistnämnda är en riktig hit! Hur god som helst, och pyramid-teerna är faktiskt mycket godare än de vanligare. Jag märker stor skillnad!!

Lingo!

Äntligen har jag hittat lingo i affären! Radiostationen jag lyssnar på på morgonen, Mix Megapol/Radio City hade för ett tag sedan en liten tävling med de tre programledarna i Morrongänget; Peter, Linda och Ingemar. Tillsammans med Lejonet & Björnen fick de ta fram varsin ny glass-smak som lyssnarna fick smaka och rösta på. Ingemars glass vann - Lingonglass med maräng och nougatsträng. 10 kr av varje köpt glass går till stadsmissionen och äntligen har jag fått tag i den. Har kollat hur många gånger som helst i affären, men idag fanns den helt plötsligt. Och den var faktiskt väldigt god måste jag säga... Katterna gillade den också när de slickade ur min skål förut. Mina kräsna katter som inte ens äter räkor...det är ett bra betyg!! =)

Ärtsoppe-torsdag

Eftersom det är torsdag har det ätits ärtsoppa!! Gott gott! Perfekt mat när man är själv och måste ta både matlagning och disk. Bara att värma soppan och diska kastrullen efteråt! Piece of cake! Måste faktiskt säga att Euroshopper har den bästa ärtsoppan, har testat GoGreens vegetariska också. Den är bra den med, men inte riktigt lika god. Roligt att man för en gång skull tycker att det billigaste alternativet är godast.

Guuuuud, va kanelbullar jag ätit idag. Hela förmiddagen stod några i köket på jobbet och bakade av företagets egna bullar. Det var bullar i hela köket =) Åt några på jobbet och fick med 4 (!) hem. De är inte goda om man låter dem ligga, men jag orkar inte fler nu... R är ju inte hemma heller så de förblir nog oätna...

Ensam igen...

Nu blir jag ensam igen, bara jag och missarna. R ska till Stockholm imorn, men som tur är kommer han hem redan på fredag igen. Skönt, för jag gillar inte att vara själv. Allt blir så trist. Speciellt maten, jag har ingen lust att laga mat när jag är själv. Imorn blir det ärtsoppa, det går snabbt och lätt att göra och det blir nästan ingen disk - det gillar vi!!

På fredag är R tillbaka igen som sagt, och på lördag ska vi till J-P & C för lite god mat, god dricka och singstar. Trevligt hemma-firande av Cs födelsedag som var i måndags! Ser verkligen fram emot det! Eftersom vi bor en bit ifrån varann måste vi alltid sova hos varandra när vi festar och denna gången är vi väl förberedda. R lämnade lite grejor där redan idag (madrass, täcken m.m) och så tar vi bussen till dem på lördag. Då slipper man fundera på hur länge man ska vänta innan man kan åka hem på söndag. Så får vi hämta grejorna igen nån gång nästa vecka. Smidigt och lätt! Ska verkligen bli kul! Vi brukar alltid ha väldigt kul på våra party-kvällar. Oftast är det en av oss som blir för full. J-P & R var först ut (samma kväll), senast var det min tur (usch! hemska minne!) så nu är det bara C kvar =) Vi får väl se, vi får väl se....

Kalla mornar!!

Vilka kalla mornar det varit denna vecka. Jag blev bättre i örat igen i måndags kväll och har jobbat både igår och idag, och jisses va kallt det varit! R har haft bilen så jag har frusit häcken av mig på busshållplatserna. Har tagit mössa båda dagarna för att vara rädd om öronen, men det hade jag nästan behövt ändå. Imorse speciellt, riktigt kallt! R fick skrapa rutorna. Hoppas inte jag behöver det imorn. R är så förbannad för när det är lite kallt ute någon vecka så i 9 fall av 10 måste han skrapa de dagar han har bilen, men när det är min tur blir det alltid varmare så jag slipper =) Ska ta ordentlig sovmorron imorn! (Mitt nya jobb ligger närmare hemmet plus att jag börjar en kvart senare så det blir riktig sovmorron de dagar jag har bilen!!)


Hemma idag

Blev hemma från jobbet idag, det kom lite oväntat. Mådde bra igår, men sov uruselt inatt. Vaknade flera gånger och märkte då att jag hade ont i örat. Imorse när jag gick upp hade värken i örat blivit värre och det liksom pulserade i det. Eftersom jag sitter i telefon hela dagen kändes inte som nån lyckad idé att gå till jobbet med ett värkande öra. Ringde och sjukanmälde mig och tyckte faktiskt att chefen lät lite sur, men jag vet inte om det var så. Så nu sitter jag här med skuldkänslor såklart, fast det gör ondare och ondare i örat. Jag försöker släppa dem, men det känns så klart lite dumt att vara sjuk redan efter 3 veckor på nya jobbet. Får tänka så att det inte är något man kan hjälpa och antaligen hade jag fått gå hem tidigare idag om jag gått dit imorse och försökt jobba.


hits