Länge sen sist

Film

· Senaste film du såg?
United 93
· Bästa film du sett? Good Will Hunting & Walk the line. Och Wedding Crashers. =)
· Sämsta film du sett? American Dreamz bl.a.
· Nämn en film du kan se 100 gånger om? Hitch (så lättsam!), Wedding Crashers och Good Will Hunting (svårt att bara säga en ju!)
· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film föredrar du? Älskar en bra skräckfilm, men det beror helt på vilket hurmör jag är på. Komedi går ofta hem, likså thrillers.

All alone

Ikväll blir jag själv igen. Har varit ensammen hela veckan. R har spelat innebandy varje kväll denna vecka (okej, det har ju bara gått måndag & tisdag) och nu ska han spela ikväll igen. I vanliga fall spelar han bara måndagar och onsdagar men igår ville de på jobbet att han skulle spela med dem också. Ikväll är det extra tråkigt för det är sen träning så jag får somna själv... Det gillar jag inte... Vill ha min älskling bredvid mig. Eller ja, bredvid mig ligger alltid Cesar, men bredvid honom ska R finnas.

På tal om att ligga bredvid så kom Cesar imorse och kröp nära mig för att mysa och jag klappade lite på honom (så mycket jag orkade...) men han blev rädd när Rs väckerklocka ringde och sprang iväg. Efter ett tag kom Zorro istället och skulle krypa nära och mysa. Jag låg på sidan och han låg bredvid mig, i höjd med bröstet ungefär. Efter ett tag känner jag hur han lägger tassen på min mun för att få uppmärksamhet. Då ville han att jag skulle klappa på honom och insåg att en klo i läppen ska väl få kärringen att klappa lite på mig. Som tur var hade han dom inte helt ute... Ajaj annars... Nej, nu ska jag snart stänga ner här och ratta hemåt till tonerna av...hmm...vi får se vad det blir...


Sia-glass!

Idag var Sia-glass på besök hos oss på jobbet och bjöd på nya smaker. Vi fick smaka:

* Kokos/Citrongräs. Den var sådär. Smakade lite för mycket kokos. Är nog god på sommaren.
* Chokladbolls-glass. Smakade chokladboll. Behöver väl inte säga att det var min stora favorit?
* Banan/rödbetor. Låter snuskigt, men den var god. Rödbetorna var mest för att ge röd färg och den kom på en andra plats för mig!
* Blodapelsinsorbet med syltad ingefära. Också väldigt god. Blir nästan lite starkt om man äter för mycket men den var jättegod!

Ny kampanj

Jag var och hämtade ut mitt Buzzador-paket idag och nu när jag kollade mailen hade det kommit erbjudande om en till kampanj, Minute Maid-juice. Mums! Den gillar jag, så det blir nog en bra kampanj =) Självklart tackar man ju ja! Undrar varför det rullar in så många kampanjer nu? Jaja, jag tackar och tar emot!

Dagens

Dagens favoritlåt på kontoret är lätt:

Timbuktu - Karmakontot

Frånvarande

Har varit lite frånvarande den senaste tiden, tiden har liksom inte riktigt räckt till. Är på jobbet nu, tog bilen för första gången! Känns jätteskönt! Gick rundvandring på frukt & grönt lagret idag, blev lovade i fredags på firmafesten  =) Intressant. Det behövs nångång ibland, för att se vad man säljer egentligen. Nä, nu ska jag jobba istället =)

Garn-nystan är kattens bästa vän

De garn-nystanen jag pratade om i förra inlägget var populära hos katterna. När vi kom hem från Ikea förut lämnade vi bara grejorna snabbt hemma och åkte först till Rs föräldrar för att käka middag och sen till J&C för att umgås och visa bilen. När vi kom hem för en dryg timme sedan såg vi att det låg något brunt på mattan, alldeles tovigt i stora högar. Då hade katterna (Cesar) hittat påsen med nystan och fiskat fram ett. Han har nog haft riktigt kul ikväll =) Tur att jag köpte ett extra garn, för han fick bara tag i ett som tur var. Han älskar att kika i påsar och upptäckte väl nystanet och insåg att påsen var en riktigt guldgruva. Så missarna har nog haft kul även om vi varit borta större delen av dagen...

Rundtur

Det blev en ordentlig rundtur för oss idag. Vi tog med oss Rs mamma och åkte först iväg till Olskroken för att kolla i en garnaffär. Där inhandlade jag 3 nystan garn i brun alpacka för att göra mig en halsduk. Ska börja imorgon, får se hur det går =) Sedan var det vidare till Allum. Där blev det lite mer shopping. Kollade efter ett album jag vill ha, Lisa Ekdahls första skiva, men den fanns inte. Köpte sånt där porplåster för näsan, länge sedan jag använde sånt. Annars blev det inte så mycket mer för mig där. Efter det åkte vi vidare till Ikea (ja, vi är glada över att ha en bil!). Där shoppades det desto mer. Kom tillslut hem med:

* 2 kuddar till soffan

  


* 2 bruna plädar (varav den ena jag klippte ett hål i när jag skulle ta bort plasten om när jag kom hem. Rätt sur är jag på mig själv, dock var det inget stort hål. Men jag vet ju att det finns där.)



* En lampa till fönstret i köket. Det är så mörkt där märkte jag när jag tog ner ljusstakarna.



* En stor kastrull till typ spaghetti och sånt.
* En visp, våran gick sönder häromveckan.
* En 15kr vas att ha tulpaner i nu när de kommer!

Det känns skönt att få detta köpt! Vi behövde förnya vardagsrummet lite, och våra plädar var fulla av katthår, så nu får katterna varsin att gosa med så tar vi dom nya! =)

Bilder från ikea.se

Mamma var här

Igår såg jag att det stod något skrivet i dammet på teven i vårt sovrum. Det såg ut som det stod typ: "Damma mig" eller nåt. Tänkte att R försökt vara rolig och lät det stå kvar. Men igår kom R och frågade mig varför jag skrivit något på teven. Jag svarade att jag trodde det var han och när vi tittade närmare på meddelandet stod det: "Mamma var här" i dammet. Rs mamma var nere i torsdags för att ta emot däcken åt oss, och jag antar att hon tyckte det var dags att damma (hon är lite av ett städfreak...) =)

Kanonfest!

Shit, va roligt jag hade igår! Det vart så lyckat! Och för en gångs skull kunde jag dricka utan att direkt få ont i huvudet. Drack på rätt bra igår och ändå är jag uppe redan =) Känner mig inte alls bakis, en lätt huvudvärk bara men annars är jag hur pigg som helst. Kvällen började i alla fall med champagne och lite småmingel. Sedan satte vi oss och åt. Fick nån lax till förrätt, oxfilé och potatiskondant (det var potatis i en kub kan man säga) till huvudrätt och till efterrätt var det ananas marinerad i nåt gott med choklad - och vanlijsås till. Hade jättetrevligt bordssällskap och när alla beblandade sig med alla var det många trevliga att prata med. Många blev lite förvånade över mitt hår. Det är ju ganska lång och tjockt, men jag har alltid uppsatt i tofs på jobbet. Många hade inte sett mig med utsläppt innan så jag fick en del komplimanger. Och det gillar man ju =) Pratade med så mycket trevligt folk, som jobbar på lagret, och även en del chaufförer som man aldrig sett tidigare. De som jag umgås med på jobbet i vanliga fall hade jag också superkul med. Vi pratade, dansade och hade det riktigt kul! Men jag drack som sagt en hel del. Dock blev det inte så dyrt. Vi fick dricka till maten såklart, och även 2 drink biljetter att köpa för i baren. Men sen blev jag bjuden hit och dit så själv la jag bara ut ca 180 kr och då drack jag ändå 3 drinkar vilket ju aldrig brukar vara billigt. Fick en helt underbar drink om man bad om "en rosa". Tror bartendern sa att det var passoa, midori, sprite och lite pressad lime över. Det godaste jag druckit nånsin! Så jäkla god! R kom och hämtade mig vid 1.30 och det var perfekt. Gick ju upp 6 igår morse så jag var lite trött vid det laget...

Moder naturs ironi?

Är det Moder Naturs sätt att skämta med oss eller? Imorse, efter att vi äntligen fått vinterdäck och fått på dem på bilen, så är det mildväder med plusgrader och regn. Snön är som bortblåst, fast bortregnad. Det kan inte vara annat än ironi från hennes sida.

Världens bästa sambo

Jag har världens bästa sambo. Det har jag konstaterat många gånger förut, men fick ännu en gång insikt om det idag. Det var stopp i spårvagnstrafiken imorse (det är nog stopp fortfarande), och inte vilket stopp som helst utan en spårvagn hade spårat ur. Sånt tar nog ganska lång tid att fixa till. Så jag ringde R som var på väg till jobbet (ja, han fick ha bilen idag) och självklart kom han och hämtade mig och skjutsade mig till jobbet även om det gjorde att han blev sen till sitt jobb. Han är en riktig pärla. Sen sa han imorse att jag inte behövde tänka på tid ikväll (efter firmafesten) utan verkligen stanna så länge jag ville även om det blev mitt i natten. Nu kommer jag nog inte stanna så länge, men det är verkligen gulligt att han är beredd att hämta mig när som helst. Du är helt galet underbar, älskling!!

Redo för vinter

Nu är bilen äntligen redo för detta vinterväglag. Däcken är på, eller ja, de borde vara det vid det här laget. Gick in för ca 25 min sen och då var det bara ett däck kvar. ÄNTLIGEN kan vi börja använda bilen. Dock vet jag inte vem som får den imorn. Det är min tur (har aldrig haft den till jobbet), men jag slutar redan 14.30 och dessutom ska ju R hämta mig efter firmafesten så egentligen tycker jag att han är värd att få ha den imorn. Meeen...sen måste han ha den på måndag och då blir detta massa dar kvar tills jag får ha den... Hmm, ett evigt bekymmer =) Hur som helst är jag glad att det är fixat! Nu kör vi på Nokian Hakkapelitta 4 som ska vara bra däck. Är glad att vi inte snålade och köpte skitdäck.

Snabb service!

Brukar aldrig sätta på datorn hemma på morgonen innan jag går, men var tvungen att kolla en sak på min mail innan jag gick hemifrån. Då upptäckte jag att Adlibris redan skickat mina böcker. Det är ju helt sjukt! Jag skickade in beställningen igår vid 20.00 och imorse strax efter 05.00 hade jag fått ett mail att ordern skickats! Hur bra som helst ju! =) =) Snacka om snabb service!


Ny Buzzador-kampanj

Fick erbjudande om Buzzador-kampanj för nån vecka sedan, anmälde mig på en gång! Så snart kommer det kommer hem ett helt parti med nån ny Kellogg's flinga. Intressant. Undrar just vilka jag ska bjuda på frulle? Är fortfarande sur över att jag inte fick Marabou X. Den är ju så god =)

Härligt!

Spenderade lönens sista slantar på 3 böcker. Det blev tillslut:

* Män som hatar kvinnor - Stieg Larsson
* Flickan som lekte med elden - Stieg Larsson
* En bit av mitt hjärta - Peter Robinson

Det är så härligt att fylla på med nya böcker. Jag älskar verkligen att läsa, skulle aldrig kunna vara utan det. Jag blir alldeles lycklig av böcker =)

Dags för bokbeställning?

Funderar på om det är dags att beställa lite mer böcker? Jag har ju fortfarande inte läst Läckberg böckerna, men de får vänta ett tag. Är inte sugen på dem just nu. Blev inspirerade hos Sandy, som skrev om Stieg Larsson. Har hört jättemycket bra om honom, och "Män som hatar kvinnor" kostar 38 kr på Adlibris. Så varför inte slå till? Köper nog "Flickan som lekte med elden" samtidigt, och så kanske jag hittar något annat också. En till Peter Robinson kanske? Hmm, va spännande!! =)

Konstigt med namn

Var inne på svenskanamn.se då mamma upplyste mig om att jag har namnsdag idag =) Dock inte Nina, utan mitt andranamn, Erica. Nina finns inte med i almanackan. Det har jag gnällt över förut i bloggen, så det ska jag inte tjata mer om, men det är en sak som jag förundras över. Jag kollade topplistorna över pojk- och flicknamn från typ 1995 och framåt. Emma har legat i topp i över 10 år. Antingen på första eller andra plats. Nu vill inte jag dissa någon Emma på nåt sätt, namnet är fint. Meeen...hur kan folk tycka att det är kul att döpa sitt barn till Emma när ALLA andra också gör det? Som sagt, Emma är ett fin namn men jag förstår inte riktigt populäritet med det. Men tydligen måste det vara något speciellt med det namnet eftersom det fortfaraner ligger i topp efter så många år. Jag kommer nog inte döpa mitt barn till Emma dock...

Yes! Yes! Yes!

DHL ringde R nyss och däcken kommer imorn! Jippie! Äntligen! Dock levereras dom mellan 10.30-14.00. Vem är hemma då? Inte någon av oss i alla fall. Men Rs mamma och pappa kunde ta emot dem som tur var. Om de ska vara i vår lägenhet imorn betyder det att vi måste städa idag.. Jaja, det är välbehövligt så egentligen är det bara bra... Jag ska köpa grejor till smothie idag, så det kan vi unna oss när vi städat klart, som en liten morot, fast en hallonsmothie.

Rekommendation

Om ni, som jag, gillar tv-kuriosa och gärna vill läsa om nya tv-serier m.m. ska ni definitivt läsa Thunman's TV-blogg på tv4.se. Mycket rolig kuriosa och som sagt och mycket om nya tv-serie. Både såna som ska komma till Sverige och de som redan gått ett tag. Rekommenderas av mig i alla fall!

Yeey!

Medium är tillbaka igen i övermorgon! Jippie!!

18646-150

Bild från tv4.se


Knäpp eftermiddag

Enligt bythjul.com ska vi hinna få våra däck innan helgen i alla fall.... Håller tummarna för att det verkligen blir så också.

Det blev stopp i spårvagnstrafiken idag på väg hem från jobbet. Det är inte kul att stå ute och huttra i denna kyla. R fixade så att snälla J kom och hämtade mig, perfekt! Tack så mycket. Det var tydligen bråk som orsakat stoppet, kontrollanter hade fått problem med en passagerare och tydligen hade andra passagerare ställt sig på spåret så att vagnen inte kunde åka vidare. J hade sett hur många polisbilar som helst runt hållplatsen så vi trodde att det handlade om bombhot eller nåt... Men riktigt så allvarligt var det inte...


Lång tid

Däcken har fortfarande inte kommit. R skickade mail till företaget igår och hade fått svar idag. Däcken har fortfarande inte ens kommit till deras centrallager där de ska montera ihop däck och fälg, men de sa att däcken skulle skickas ifrån dem denna vecka. Jo, tjena. Segaste företaget någonsin. Med denna vecka menar de säkert att de skickar dem på fredag, så får vi dom säkert inte förrän nästa tisdag eller nåt. Usch. Just i detta läget rekommenderar jag verkligen inte bythjul.com.

Playa del Sol

Missa inte Playa del Sol som börjar om 25 minuter på SVT1. Har ganska höga förväntningar, och hoppas att det ska vara riktigt roligt. Vi får väl se... Efter det blir det självklart "I en annan del av Köping". Kul att Köping är på teve. Min mormor och morbror + kusiner bor där. I förra avsnittet pratade de om Kolsva. Det är världens minsta håla där mina föräldrar bodde som unga, innan de flyttade till Örebro. Känns skumt när de pratar om det på teve =) Ingen vet ju vart det ligger nånstans...

Bokhylle-rensning

Idag fick jag för mig att äntligen göra plats för alla våra böcker som bara ligger och dräller. Så det blev en rejäl rensning i bokhyllan. Och va mycket bättre det blev. Många pocketböcker fick ställas i ett skåp. Det fanns helt enkelt inte plats i hyllan. Men nu är jag mycket nöjd i alla fall. Alla Harry-böckerna står i fin ordning och Dan Browns alster hittills står prydligt bredvid varandra. Sedan trängs även Harlan Coben med Camilla Läckberg och Michael Connelly (men en av hans böcker har jag lånat kom jag på. Hmm, träffar aldrig L längre. Jaja, hon får väl ringa om hon vill ha tillbaks den =) ). Håkan Nesser är på plats och skälvklart också Peter Robinson.

På tal om böcker har jag läst en bok om Robbie Williams idag. Fick låna den av Rs syster igår och läste ut den idag (den var bara ca 200 sidor och väldigt lättläst). Intressant om Robbies liv so far, men det slår mig hela tiden att den människan verkar vara så olycklig på något vis. Eller så är han inte alls det, men det är känslan jag får i alla fall.

Söndag igen

Så har ännu en helg bara flygit förbi i rasande fart. Man hinner inte blinka ens så är det måndagmorron igen. Dessutom går jag till 17 imorn, men å andra sidan slutar jag redan 14.30 på fredag istället. Och det behövs. Kl 19 är det dags för firmafest så det är skönt att jag hinner hem en god stund emellan där. Kanske t.o.m. hinner sova en stund? Är inte speciellt laddad för firmafest egentligen, men det blir nog kul ändå. Alla kommer säkert dricka på tok för mycket, men jag ska försöka skärpa till mig. Vill inte direkt bli aspackad när man ändå är relativt ny på jobbet. Hoppas i alla fall att vinterdäcken kommit tills dess, R har lovat att hämta mig efteråt.

På lite bättre humör

En god smoothie och att vi faktiskt ska iväg till Rs syster och äta räkor ikväll i alla fall har piggat upp mig. Vi får skjuts upp av deras granne som jobbar i vårt område idag och sen skjutsar de hem oss ikväll. Men jag är fortfarande ledsen över att jag inte fått leta garn =( Hoppas på barmark imorn, då kanske vi kommer iväg...

Jävla skitsnö!

Varför kommer det snö just denna helg, när vi inte har vinterdäck? Det har inte kommit snö på hela vinter och så kommer det denna helg. Jävla skit. Nu får vi ställa in allting vi hade tänkt göra den här helgen. Jag ville ju köpa garn =( =( Nu blir det att bara sitta inne. Får panik av bara tanken... Fan, fan, fan!!

Slå sönder spargrisen

Det gjorde vi häromdagen. Fast egentligen sågade R sönder pantflaskan med tior som vi samlat på länge. Vårt mål var ju att samla hela flaskan full, men när utgiften med däcken kom var vi tvungna att ta alla pengar vi hade, även våra fina tior. Så nu är det bara att börja om igen. Skit trist, men vad gör man? Hur som helst, till det jag ville berätta med detta inlägg. Jag blev förvånad över hur mycket vi hade fått ihop. Hela 1340kr. Så det är skitbra att spara på tior! Det bästa hade varit om man samlade på alla mynt, även enkronor och femmor. 50-öringar vägrar jag samla på. Helt värdelösa mynt.

Vad händer i helgen då?

Inte så mycket planerat än, bara det jag skrev om igår. Leta garn =) Skulle vilja ta en sväng till Ikea, vi fick ju ett superbra presentkort av J & C på Ikea, men det är roligare när man har lite pengar att lägga till själv också så man kan shoppa ordentligt. Vill ha kuddar och nya filtar till soffan. Katterna älskar de filtar vi har nu, och det spelar ingen roll hur mycket jag tvättar och grejjar med dom, håren sitter som berg. Dessutom har vi haft dom länge nu så det är dags för lite nytt. Skulle vilja ha nya gardiner till sovrummet också, men det ska jag nog leta efter på Klädkällaren, där finns det mycket fint till bra priser!

Inte som jag tänkt mig

Jag hade en del att blogga om förut idag tyckte jag. Nu känner jag bara av huvudvärken. Så det blir inge mer blogg idag. Blir säkert lite imorn på jobbet eftersom det är fredag = väldigt lite att göra på jobbet. Men man ska inte ropa hej, det kanske bli tokmycket att göra imorn med bara för det. Jaja, nu hoppas jag bara att jag orkar läsa några kapitel ur En märklig affär. Har kommit in i den bra. Jag gillar kommissarie Banks, fast han är deprimerad i denna bok.

Snart fredag igen

Denna vecka har gått sjukt fort. Imorn är det fredag igen. Sköööönt! Hoppas att det håller sig till plusgrader dessa kommande dagar. Däcken verkar inte vara på ingång än på ett tag... Trist, men så är det.

Jag har riktigt ond huvudvärk just nu. Den kom krypande under dagen, hade det stressigt i princip hela dagen och glömde i stressen bort att dricka vatten, vilket jag alltid brukar vara bra på annars. Det blev lite bättre när jag åt middag och sedan mixade mig en stor smoothie. Supergott! Till helgen ska vi nog åka till Allum i Partille och kolla runt lite. Har inte mycket pengar att shoppa för, men vi behöver storhandla och det är kul att åka till nån annan affären än den man alltid handlar i. Dessutom ska jag och Rs mamma leta garn. Jag har bestämt mig för att börja sticka. Gjorde det när jag var yngre och det var rolig sysselsättning. Sa det till svärmor och hon tyckte vi skulle sätta igång båda två! Sticka tröjor till Alvin kanske?

Över till bilen...

Ja, för att tala om trevligare saker så har vi ju som sagt hämtat bilen nu! Det var riktigt härligt! Jag körde den en liten sväng och det är svårt att fatta att det faktiskt är VÅR bil. MIN bil. Så grymt skönt. Men det kommer inte kännas helt okej förrän vinterdäcken är på. Hoppas, hoppas, hoppas att de kommer på fredag. Men jag tror inte det. Man kan följa hur långt de kommit med däcken och det verkar inte gå speciellt fort så de kommer nog inte förrän måndag. Skulle vara riktigt surt. Vill ju ha helgen på oss att byta dem. Hmm, vart gör man av sommardäcken då? Ska helst stå svalt, men det kanske funkar att de står i förrådet de få månaderna fram tills att de ska på igen. Sen kanske vi får ställa vinterdäcken hos Rs syster. Om vi är snälla.

Glad men ändå arg...

Idag är jag väldigt glad eftersom vi hämtade bilen, men min dag har grusats lite av en riktigt sur kund som jag måste få skriva av mig om först, så jag återkommer till bilen senare...

Jo, ganska tidigt på dagen ringde denna kund som jag haft ända sen jag fick mina egna kunder i augusti. Tidigare var den en annan kvinna som gjorde beställningarna, men hon har gått i pension nu så nu är det en lite yngre tjej. Och hon är nog den otrevligaste människa jag pratat med. Varje gång vi pratas vid är hon kort och låter skitsur hela samtalet. Det är svårt att komma fram till mig eftersom jag sitter i telefon hela dagen, men då är det bara att lämna ett meddelande på telefonsvararen och ringer jag tillbaka så fort jag är klar. Detta har hon inte fattat så det första jag fick höra imorse var att det var så himla svårt att få tag på mig och då har hon fått prata med andra säljare som skickat fel varor till henne. Så hon var skitsur för det också. Under samtalet blir hon argare och argare för diverse olika saker (orkar inte ta upp allt, det blir för invecklat) och när det på slutet blir lite knasigheter blir hon helt tokig. Jag förstår att hon blev sur mot slutet för där blev det fel (man måste beställa mjölk innan viss tid och både hon och jag glömde bort det), men felet låg hos både henne och mig. Hon vet att mjölkbeställningar ska in innan 9, samtidigt som jag kunde ha tänk ett steg längre och bett henne ta det först på beställningen. På slutet blev hon så sur att hon i princip slängde på luren i örat på mig och när jag sedan ringde upp för att säga att jag fixat mjölk åt henne ändå lät hon inte ett dugg gladare för det. Det som stör mig är att hon har en negativ attityd från början. Visst, jag förstår om man blir sur under samtalets gång för att man inte kan få allt man vill ha, men att ha den attityden från början retar gallfeber på mig. Ska försöka sätta hårt mot hårt och snäsa tillbaka när hon blir sur, men jag är inte säker på om det kommer fungera. Då får någon annan ta över henne. Usch! hon kommer förpesta mina onsdagar framöver =(

Blodgivare

Ganska länge har jag funderat på om katterna ska bli blodgivare. De friska och krya (vad jag vet i alla fall) och det skulle kännas bra att veta att de gör något för sina medkissar. Nu har vi ju bil också, och har större möjligheter att faktiskt få det gjort. Annars har vi varit tvungna att låna bil och krånglat med sånt (som vi måste göra varje år när de ska få sin vaccination). Men nu blir det mycket smidigare och lättare helt plötsligt. Det som tar emot lite är att de hatar att åka bil och börjar låta som formel 1-bilar så fort vi startar bilen. (När de jamar låter de som formel 1-bilar som åker förbi jättesnabbt). Men om de själva behöver blod nångång har vi bidragit till att det finns lite extra.


Kortis

Lånade av Anina

Ska bli skoj: Se på Grey's Anatomy ikväll och att hämta bilen imorn!!
Sötast i världen: Alvin
Sparar till: Bilen kan man väl säga. Sparar inte, men mycket pengar går till lånet nu.
Väntar på: Att det ska bli varmare i vår lägenhet. Det är runt 18 grader. Brrrr!
Pålägg som gäller: Lördagskorv
Önskar jag var bättre på: Att leka med mina fina missar som behöver mer stimulans.
Dagens dryck: Mjölk (Arlas!!!)
Vad saknar du: ´Mamma, pappa, bror m familj.
Vill inte: Att däcken ska komma på måndag. Vill ha dem innan helgen.
Tre band/artister: Robbie Williams, Bon Jovi & Johnny Cash
Vad har du gjort idag: Jobbat, handlat, lagat mat, gratulerat min bror och ätit brago-kex.
Var det kul: Ja, det var det väl =)
Brukar du svära mycket: Ibland.
Har du pojkvän/flickvän? Ja! ´R
Är du kär: Jaaaa!
Hur tidigt stiger du upp: 5.55
Vad ska du göra ikväll: Se på Grey's
Vem är snyggast i världen: R i sina jobbarbyxor. Sjukt sexig =)
Är du uppväxt i stan eller på landet: Stan, kan man väl säga. Ja, det är mer stan än landet i alla fall.
Vad lyssnar du på för musik nu: Matt Costa - Behind the moon
Öl eller Vin: Mest vin, men ibland är öl riktigt gott också!

Klöver vs Arla

Mitt i stormen i söndags så var ju R ute och åkte. ICA var stängt p.g.a. inventering så han fick handla på Netto som också finns här hos oss. Vi behövde mjölk och han köpte Klöver-mjölken. Jag är alltid skeptisk till mjölk som inte är Arla, men tänkte att detta är ju ändå svensk mjölk. Så jag gav det en ärlig chans. Det var så där. Vi dricker alltid lättmjölk och så även nu, men denna lättmjölken smakade som fet mjölk utspädd med vatten. Jag vet att det låter konstigt, för det är väl ungefär det som Arlas mjölk också är, men denna mjölk smakade liksom fett samtidigt som den var blaskig... Inte gott, så det rekommenderar jag inte!

När jag ändå är på gång och varnar för saker kan jag passa på att ta upp Kavlis skinkost. Vi köpte en tub härom veckan och den var supergod! Vi åt upp tuben snabbt och skulle köpa mer, men i lite större förpackning. Den fanns bara i smalverisonen som bara har 3 % fett om man ville ha lite större förpackning så vi köpte den. Vedervärdigt! Uack! Undvik!


30år!

Idag fyller världens bästa storebror 30 år. Han är ju liksom nästan vuxen nu, med barn och grejjor. Pratades vid förut och hans lille var helt vild tydligen. Övertrött och hyperaktiv =) Härligt för farmor och farfar som var där och födelsedagsfikade... =)

Synder bestående av...

...kanelbulle, semla och mini-croissant. Vi hade infomötet med en leverantör på morgonen så jag fick en rejäl frukost bestående i varma bröd med ost och skinka, 7 % yoghurt och en varm kanelbulle. De bjöd även på croissanter, men jag avstod. Då i alla fall. Vid lunch upptäckte jag att de ställt upp alla croissanter och kanelbullar i personalrummet. Och när jag öppnade kylen hade de ställt in 2 brickor med semlor där inne. Så under eftermiddagen fick jag i mig semla och croissant också. Tyvärr var det ruggigt gott. Såklart...

Gett upp Stenhuggaren

Fasiken! Jag har kommit ganska många sidor in i Camilla Läckbergs Stenhuggaren, men i lördags köpte jag en ny Peter Robinson som jag inte kan hålla händerna ifrån. Jag gillar Stenhuggaren, men just nu är det ingen direkt spännande fas av boken. Inte den där fasen där man inte kan lägga den ifrån sig, utan bara läser och läser. Så därför överger jag nu Stenhuggaren för En märklig affär. Men jag lovar att återkomma till Stenhuggaren, och efter det även läsa Olycksfågel som jag har här hemma. För jag vill gilla Läckberg, och det gör jag också. Bara det att jag gillar Peter Robinson mer just nu.


Dyrt med däck

Äntligen fick vi ändan ur vagnen och beställde vinterdäck till bilen. Beställde från nätet och de lär inte komma innan vi hämtar bilen på onsdag (skulle ta ca 3-5 arbetsdagar), men jag hoppas att de dyker upp senast på fredag. Skulle kännas jobbigt att behöva vänta över hela helgen utan vinterdäck. Man vill ju inte köra så mycket då, även om man får det (bara det inte råder vinterväglag, vilket det knappast gör i Gbg just nu). Men fasiken va dyrt det är med vinterdäck! Jeeeesus! Jaja, nu beställde vi bra däck som håller några säsonger så det ska vi inte behöva köpa igen på ett tag i alla fall. Fast det svider rätt bra i plånboken ändå...

Mitt nya hem!

Så här ser mitt nya hem ut! Precis som jag ville ha det! Ett STORT tack till Exotica som var den som fixade det så fint till mig! Färgerna är exakt så som jag tänkt mig och ja...det är precis rätt helt enkelt! Va roligt det är att blogga nu när det ser annorlunda ut! =)

Vad har hänt, Agneta?

I fredags såg vi Let's Dance. Ett småtrevligt program att följa. Men till den stora frågan:

* Vad har hänt med Agneta??!!
1. Förr var hon en bra programledare, nu känns hon bara fejkad och låter inte deltagarna i programmet prata klart. Det är väl ändå dom som är huvudpersonerna, inte hon?!
2. Vad är det för stylist hon har? Speciellt klänningen. Hon visade faktiskt naveln. Jag vet inte ens om det var okej för 10-15 år sen.

I övrigt var programmet bra. Lite väl långt kanske...

Ut i stormen

Självklart ska min sambo ge sig iväg ut i denna storm. Han har match kl 12 och det gick inte att övertala honom att stanna hemma. När han kom fram till hallen var det ändå inställt så nu är han på väg tillbaka igen... Får hoppas att allt går bra på väg hem, SMHI har ju trots allt varnat för att gå ut. Dumma karl!

Toscakaka

Denna mumsiga Toscakaka ville jag tipsa om! Det är en färdig mix där man får mixa ihop smeten först och grädda kakan. Sedan häller man på ett pulver som efter ca 10 minuter till i ugnen blir en krispig glasyr över kakan. Supergod fast det är en färdig mix!


Storm igen?

Nu varnar de för storm igen... Vi har ju varit med om det förr, att de varnar menar jag. Får väl se om det blir som Gudrun eller som förra gången. Allt jag vet är att jag ska undvika att gå ut imorn överhuvudtaget. Men det har mer med att göra att jag inte orkar än för att det ska bli storm.

Ikväll har vi sett United 93. Tyckte det var en riktigt bra film faktiskt. Beundransvärt att passagerarna gjorde som de gjorde. Man kan bara önska att man själv skulle ha samma mod om man hamnade i en sådan situation. Kan i alla fall rekommendera att se den! Verkligen!

Inte ensam än...

Jag är faktiskt inte ensam kvar ännu. Teamledaren är fortfarande kvar, och det känns rätt bra. Men han går nog snart. Jaja, det gör jag med. Bara 30 min kvar! Gött, sen är det äntligen helg!! Har fått 2 samtal än så länge. Båda var felkopplade som jag fick koppla tillbaka till växeln =)

Jag vill också!!!

Nu har Mindy hämtat sin bil... Jag vill också! NU! =)

3 timmar och 45 minuter kvar. My god, hur ska detta gå? Kommer avlida...


Bil-schema

Eftersom det inte riktigt fungerar med samåkning för mig och R får vi göra upp ett litet schema för vem som får ha bilen. Det krockar dock lite grann. Varannan måndag slutar jag 17 och vill då gärna ha bilen, samtidigt som R har träning på måndagar och om han inte har bil hinner han inte dit i tid. Så vi kom överens om varannan måndag och hoppas det fungerar. Dessutom blir det varannan fredag också. När jag slutar sen fredag är det skönt med bil (skönt det hade varit att ha bil idag!!!) och då blir varannan perfekt. Sen ville R gärna ha bilen på torsdagar också, kommer inte ihåg varför. Så jag får väl onsdagen då! Tisdag får vi slåss om. Det är svårt det här =) Men det är ett i-landsproblem jag gärna står ut med. Nu måste vi bara hitta vinterdäck till nästa onsdag, annars kommer ingen av oss köra bil nästa vecka...

Början på en lång dag...

Sådär, då var dagen D här =) Nä, så illa är det väl inte. Men det är ingen dag jag längtat efter direkt. Andra dagen denna vecka jag får sitta till 17. Jag har ca 5-6 kunder idag dessutom. Några faxar och några ringer jag. Hur lite som helst att göra. Laddat har jag gjort i alla fall; Tagit med mig frukt (päron & banan), en liten påse godis och en dricka till eftermiddagen. Och boken såklart. Den kommer jag ju inte klara mig utan. Så detta ska väl gå. Hoppas allt fungerar smidigt om något skulle krångla sen bara. CH satt ju förra fredagen och fick inte tag i någon på lagret när det var något han behövde hjälp med. Men om det blir så igen är det ju ingen idé att vi säljare sitter kvar, då finns det ändå inget vi kan göra. Visst, vi kan slå ordrar men om ingen plockar dem sen spelar det ju ingen roll. Jaja, om en timme ska vi ha lite vinprovning så det är en ljuspunkt i min dag. Och att det bara är 5 dagar kvar tills vi får bilen. Jippie! Nästa fredag kan jag glida hem från jobbet i min nya fina bil!

Dåligt samvete

Usch, just nu präglas mina arbetsdagar av dåligt samvete. Imorse när jag gick hemifrån höll mitt hjärta på att brista... Jag har varit hemma så lite den senaste tiden och missarna har fått vara själva så mycket. Jag vet att de kan busa mycket med varandra och har ju sällskap av varandra hela tiden, men man märker på dem att de tröttnar. Imorse skrek Cesar på mig hela morgonen, gick efter mig och strök sig emot mig. Han älskar vår stol vid datorn och när jag flyttade lite på den hoppade han upp i den och började jaga min hand för att få busa lite. Jag busade lite med dem igår kväll, men vi käkade middag hos Rs föräldrar så vi var inte hemma förrän 20. Och så hade jag en massa att göra så jag hann inte leka med dem så länge. Idag ska jag försöka. Borde vara hemma i normaltid idag om inget konstigt händer.

Bävar inför imorn. 17.00. Har redan idag tagit med en bok så jag inte skulle glömma det imorn. Ska nog köpa en liten godispåse att ha till eftermiddagen, mitt blodsocker går i botten vid 15.00. Men jag är lite nervös. Händer det något här uppe på sälj (problem med leveranser eller ordrar) finns det bara jag kvar här och då måste jag fixa det. Nervigt... Håller tummarna att allt går som det ska.

Sena dagar

Jag är inte den som gillar att komma hem sent när jag jobbat hela dagen,men denna vecka är som förgjord. I måndags kom jag hem kvart över sex, igår var vi hemma strax efter sju och idag ska jag till optikern efter jobbet (ett kort återbesök förhoppningsvis) vilket gör att jag blir sen hem idag med. Jag som gillar att ha det lite lugnt och skönt på kvällarna efter jobbet, men nu hinner jag inte riktigt slappna av. Skönt när vi får bilen nästa vecka =) Det som är tråkigt är att vi fortfarane måste köpa ett busskort varje månad, eftersom vi inte kan samåka, men busskorten har sänkts i pris fr.o.m årsskiftet (eller snarare så har västtrafik höjt ungdomsgränsen från 20 till 26 år) så det blir ca 180 kr billigar per månad. Det gör mycket! Ser fram emot att få köra runt i vår nya skuta! Tänk att vi faktiskt har en egen bil nu. Det har Mindy också, fr.o.m måndag! Så vi har kunnat prata lite med henne om detta under tiden vi kollat på bil eftersom hon är i exakt samma sitaution. Hennes blev en sprillans ny Ford Fiesta. Trevligt!

Vår blivande pärla!

Vår bil

Shit shit shit

Jag har lite småpanik. Vi köpte bil idag. Shit shit shit!! Men vi får inte hämta den förrän nästa onsdag =( Men ändå. Vi köpte en BIL!!!!


Tidig idag

Eftersom jag slutar 17 på fredag slutar jag redan 15 idag så snart traskar jag härifrån. Ska traska till Bilia i Sisjön (nä, jag ska åka buss!) för att titta på bil. Ska försöka ta oss till Audi GBG också. Där fanns också en Megane som verkade lite mer intressant än den vi tittat på. Handpenning är klart så jag hoppas att vi kan slå till på något idag. Troligtvis blir det inte den i Sisjön. Hörde mig för med pappa och han sa att han tyckte det var ett överpris på ca 10.000 på den bilen, så det känns inte så aktuellt. Varken jag eller R kan pruta så det är ju bara att lägga ner... Jaja, nu blir det biltittande i alla fall!

Bråkig chaufför försenade trafiken

Denna rubrik - Bråkstake försenade trafiken håller jag inte med om. Jag var med på vagnen där bråkstaken var och visst, han var bråkig och aggressiv men bara för att han som körde vagnen var så otroligt provocerande emot honom. Killen ville köpa en biljett av chauffören eftersom myntautomaten på vagnen inte fungerade. Chauffören vägrade tro på att automaten inte fungerade och följde med killen ut för att köpa en biljett i den. Det visade sig att maskinen inte ville ta emot pengarna och vid det här laget är killen som skulle köpa biljett rejält förbannad och säger ganska mycket dumma saker. Då tar chauffören hans mynt och vägrar att både lämna tillbaka pengarna och låta honom få en biljett. Vid det här laget har vi stått stilla rätt länge. Måttet blev då rågat för killen som egentligen bara ville göra rätt för sig och köpa en biljett så han börjar sparka och slå på chaufförens dörr. Då ringer han trafikledningen/polisen och hela min morgon är definitivt förstörd. Det var jättemånga passagerare på vagnen som försökte övertala chauffören att sälja en biljett till killen, men han vägrade. Jag var så förbannad när jag gick av vagnen att jag hade god lust att säga exakt vad jag kände till den j'vla chaufförn, men eftersom trafikledaren stod bredvid kändes det inte som rätt tillfälle. Varför är människor kvar på jobb som gör dem så bittra att de inte ens vill göra sitt jobb (för det hör väl till en spårvagnschaufförs jobb att sälja biljetter till passagerare?)? Varför försenar man en hel spårvagn med FLIT bara för att en kille som försöker köpa en biljett är lite kaxig i tonen? Skaka av dig det och bete dig som folk istället. Den chauffören kör alltid den spårvagnen jag åker på morgon och imorn ska jag defintivt blänga ordentligt på honom. Hoppas vi kommer fram i tid imorn i alla fall. Idiot!!!

Ödsligt

Det börjar bli ödsligt på företaget nu. Alla går 16.00-16.30. På fredag kommer det verkligen kännas tomt, då går ju alla gärna lite extra tidigt. Iochförsig är det några som måste stanna till 16 på fredag, men det kommer defintivt vara ganska tomt här under eftermiddagen. Nu har jag 20 minuter kvar. Försöker roa mig med att slösurfa, men det känns som att jag kollat på allting som går att se typ =)

Kan passa på att berätta lite om hur helgen varit. Fredagen var lugn och skön, vi var hemma och kollade på Vänner. Det var väl i princip det vi gjorde. På lördag kom J & C, det var jättetrevligt! Åt gott och hade trevligt. På söndagen åkte vi iväg och letade bil. Kollade lite närmare på en som vi kollat på på internet redan. Jag tycker fortfarande den är lite för dyr, men om vi köper den går vi inte över den månadskostnad vi satt som maxgräns. Så egentligen är det bara handpenningen som måste lösa sig. Förhoppningsvis löser det sig ikväll och då ska vi åka och provköra den imorn. Gillar vi den så tar vi den tror vi. Tror vi. Den är mycket större än jag tänkt mig, men skit samma. Det finns ingen sån bil som jag tänkt mig ändå så det är lika bra att satsa på denna som verkar jättebra.

Mindre kul

Trodde bara jag gick till 17 på fredag, men jag går till 17 även idag. Suck, va tråkigt! Hade inte räknat med det, så jag har inte tagit med mig en bok att läsa eller nåt (brukar inte finnas nåt att göra efter 16.00 oftast). Så det är bara att stå ut. En halvtimme är mycket att sitta kvar extra har jag insett. Det låter inte så mycket, men jag hinner halvvägs hem på 30 min. Jaja, det är bara att göra det.

Svaret

Tänkte vänta med rätta svaret tills imorn, men har mycket att göra då så det kommer nu istället.

* Jag spelade piano när jag var yngre och tappade bort mig flera gånger under en uppspelning. Försökte springa ut ur rummet i ren panik, men min lärare stoppade mig och tvingade mig att spela igenom hela låten.
- Sant. Det var något fel på pianot, så man fick trycka ner vissa tangenter hårdare för att de skulle låta och jag råkade på två-tre tangenter i början av låten som det inte kom nåt ljud ifrån och då tappade jag bort mig. Paniken steg när jag fick börja om och samma sak hände igen. Efter 3:e omstarten ville jag bara därifrån. Men min lärare stoppade mig som sagt, och jag fick snällt spela klart. Hade tårar i ögonen när jag äntligen var klar. Det känns jobbigt än idag att tänka på.

* Jag och två kompisar snattade ganska mycket godis på Konsum när vi var yngre och fick sådan ångest att vi gick tillbaka till butiken med lite av stöldgodset och lämnade en lapp där vi bad om ursäkt.
- Sant. Vi skulle busa lite, men ångesten blev för stark. Vi bestämde oss för att berätta för våra föräldrar tillsammans, men några dagar senare fick jag reda på att mina kompisar berättat för sina mammor tillsammans, utan att inkludera mig. Lagom glad jag blev då, när jag fick erkänna alldeles ensam =(

* Jag har åkt fast för fortkörning - körde 87 på en 70-väg, men som tur var hade prövotiden på körkortet gått ut.
- Som många gissade så var detta det falska. Har väl kört för fort lite då och då, men aldrig åkt fast för det.

* I lågstadiet spelade jag dragspel. Inte för att jag själv ville - utan för att min kompis spelade och jag ville göra som hon gjorde.
- Sant. Jag ville så gärna göra som min kompis att jag t.o.m. började spela dragspel för att hon gjorde det. Jag hatade det.

* Jag bröt armen när jag gick i 4 - och gick runt med den bruten i över 24 timmar innan jag insåg att det var dags att åka till akuten.
- Sant. Ramlade på en isfläck och tog emot mig med handen. Hörde t.o.m. hur det knakade till, men ville väl inte riktigt inse. Sov med den onda armen och åkte hem till min kompis dagen efter. Senare på eftermiddagen (ca 24 timmar efter att jag ramlat) ringde min kompis mamma upp pappa och sa att vi borde åka in för hon trodde armen var bruten. Då var den dubbelt så stor som vanligt och jag var blå från handleden och halvvägs till armvecket.

Nån mer gissning?

Passa på att gissa på min utmaning under dagen! Jag avslöjar det rätta svaret imorn!

Nystart på måndag

På måndag börjar R sitt nya jobb på riktigt. Han har jobbat där sen han fick det strax innan jul, men på måndag börjar hans provanställning på riktigt och han kommer börja göra det han ska hålla på med i framtiden. Än så länge har han fått vara nere i verkstan för att lära sig vad dom gör där nere. Det tycker jag är bra! Man behöver lite insikt i sånt när man är helt ny på ett företag och man lär sig väldigt mycket av att vara i verkstan eller lagret några veckor. Men som sagt, på måndag börjar allvaret. Företaget håller på med fastighetsautomation (fråga mig inte vad det innebär) och har gjort ventilationssystemen som finns på bl.a. köpcentret Allum och Sahlgrenska. Ännu vet han inte exakt vilka arbetsuppgifter han kommer att ha, det visar sig väl så småningom. Men det roliga är att han än så länge trivs jättebra med arbetsplatsen. Han känner sig jättevälkommen trots att de inte riktigt haft tid att skola in honom p.g.a. mycket jobb nu innan jul, men dom har fått honom att trivas bra ändå. Och han kommer hem glad varje dag! Det gillar jag! Nu håller jag tummarna att han kommer trivas med de arbetsuppgifter han får nu, men det tror jag. Fastighetsautomation var det han tyckte var absolut roligast i skolan så det ska nog bli bra!

Nya arbetstider

På mitt jobb har vi förkortad arbetstid på fredagar. Mån-tors slutar vi 16.30 men fredagar slutar vi varannan 15.00 och varannan 16.00. Förut alltså. Efter nyår är det nya arbetstider. Nu har de lagt om schemat för oss för att typ 2 kunder har klagat över att de inte kommer fram till oss på fredageftermiddag. Jag har haft lite otur med schemat så jag får jobba sent 4 fredagar i rad. Jättekul! Jobbade till 16.00 förra fredagen, jobbar till 16.00 idag, jobbar till 17.00 nästa fredag och sedan är jag tillbaka på 16.00 igen fredagen efter det. Visst är det härligt med 17.00 på fredag? Man har 4 riktigt sena fredagar om året verkar det som, och då är det verkligen bara DU kvar på säljavdelningen. Det ska finnas folk kvar på lagret och transportavdelningen så man eventuellt kan hjälpa kunder som ringer under eftermiddagen. Det som irriterar mig mest med detta är att jag aldrig får ett enda samtal efter kl 15.00 på fredagar. Och det är knappt nån annan som får heller. Och om nån skulle ringa finns det inte så mycket vi kan göra... Så jag fattar inte varför. CH sitter till 17 idag, och jag nästa fredag. Vi vikarier var de första som fick göra det, undrar om det är för att vi skulle hinna med en sen fredag innan de berättar att vi inte får förlängt vikariat något mer? Är lite less på min arbetsplats just nu. Det är faktiskt helgdagsafton idag - ska man behöva jobba till 17.00 när andra som jobbar kontorstid har halvdag??!

Jaja, okej då...

... Jag ger mig. För ett tag sedan skrev Sandra om att hon inte gillade George i Grey's Anatomy och då försvarade jag honom lite grann men nu tänker jag sålla mig till alla andra. Fan, va irriterande det är att han håller på som han gör. Kom över det nångång - det är inte hela världen. Satsa på Dr. Torres istället så ska vi se att alla nog blir lyckliga tillslut ändå. Sluta sura och bete dig som en man istället. För en gångs skull tyckte jag att Alex gjorde nåt bra... Det är nog första gången...

Min M!

Min M är i GBG!!! Fick sms om jag hann med en lunch, men det gör jag ju inte tyvärr... Slutar inte förrän 16 idag =( =( Hoppas hon är i stan över helgen! Ååh, när ska du flytta hit??!! Det är dags nu, god damn it! Så jag kan våldgästa dig på kvällarna efter jobbet =)

Utmanad

Jag har blivit utmanad utav Exotica att lista 5 saker om mig varav 1 grej ska vara falsk. Här kommer dom!

♣ Jag spelade piano när jag var yngre och tappade bort mig flera gånger under en uppspelning. Försökte springa ut ur rummet i ren panik, men min lärare stoppade mig och tvingade mig att spela igenom hela låten.

♣ Jag och två kompisar snattade ganska mycket godis på Konsum när vi var yngre och fick sådan ångest att vi gick tillbaka till butiken med lite av stöldgodset och lämnade en lapp där vi bad om ursäkt.

♣ Jag har åkt fast för fortkörning - körde 87 på en 70-väg, men som tur var hade prövotiden på körkortet gått ut.

♣ I lågstadiet spelade jag dragspel. Inte för att jag själv ville - utan för att min kompis spelade och jag ville göra som hon gjorde.

♣ Jag bröt armen när jag gick i 4 - och gick runt med den bruten i över 24 timmar innan jag insåg att det var dags att åka till akuten.

Jag utmanar följande personer att göra denna lista

Nina

Lii (om du hinner under din jorden-runt-resa)

Sandra

Mi

Cez

Odense nougat

På lördag kommer nog J & C hit på middag och jag tänkte göra ett efterrättsrecept jag hittade idag. Men jag har en liten fundering. Det ska vara Odense nougat i den och jag är lite osäker på vart man kan köpa det nånstans. Finns det på Ica? Ica har ju odense nougat-såsen, men det här var vanlig nougat. Är det någon som vet?! Vore förargligt om jag inte kan göra den bara för att jag inte får tag i nougat. Är jättetacksam för svar!!!

Jobbigt i-landsproblem

Ja ni... Har kommit fram till att det är sjukt jobbigt att försöka förstå hur man köper en bil. Det är så mycket att tänka på. Försäkring, skatt, månadsbetalning, handpenning... Usch! Dessutom ska man försöka hitta en bil man tycker är okej, till ett okej pris. Det tråkigaste av allt är att jag såg fram emot detta. Jag trodde det skulle vara kul att leta bil, men det är det verkligen inte. Jag vill bara hitta en bil vi båda är nöjda med och som känns bra för oss. Men det verkar ju omöjligt. Dessutom har vi inga möjligheter att ta oss nånstans så man måste försöka hålla sig till Göteborg och Örebro. Alla bilfirmor i Gbg ligger på konstiga ställen dit man måste ha bil för att nå och eftersom vi inte har det kommer vi ju aldrig ut för att kunna kolla på bilar... Jag blir tokig på detta! Jag vill ha en bil snart... Jag har nytt schema och jobbar till 17.00 nästa fredag, tänk om jag kunde ha bil då... Ååh, va härligt!!

Skumt

Det känns jättekonstigt. Jag är redan hemma, och klockan är bara 14.30. Jobbade bara till lunch idag, skulle till Vårdcentralen igen och spola örat. Läkaren upptäckte en vaxpropp när jag var där för 3 veckor sen. Har behandlat med revaxör i tre dagar så imorse när jag vaknade var hela örat igentäppt. Hörde nästan ingenting på höger örat, så det var skönt att bara jobba halvdag. Det är i alla fall skönt att allt med öronen är klart. Det jag är lite bekymmrad över är att jag haft tinnitus i höger örat sen jag var sjuk. Trodde det berodde på förkylningen och vaxproppen, men nu efter spolningen hör jag det fortfarande. Blir lite orolig att jag fått det permanent. Och självklart glömde jag säga det till sköterskan eftersom jag bara hör det när det är helt tyst omkring mig. Usch, vill inte behöva gå och tänka på det hela tiden...

Avslut

Precis som förra året vid den här tiden blev jag idag inspirerad av Sandra att summera året månad för månad. Hoppas det är okej att jag lånar din idé i år igen? =)

Januari
* Var hemma hos mamma och pappa till 8:e jan. Sen var det dags att åka hem och fixa med projekt och tentor. Vi hade utställning på Stadsmuséet och jag hade min fruktande omtenta på samma dag. Fick G på utställningen och G på tentan =)
* Bror fyllde 29:e den 16:e.

Februari
* Rs syster L gifte sig med sin P i de värmländska skogarna och vår bil pajjade på väg dit.

Mars
* Jag gjorde praktik på det företaget där jag numera jobbar.
* Jobbade mycket med examensarbetet.

April
* Avslutade praktiken med att få sommarjobb!!
* Gjorde inte mycket annat än ex-jobbet.

Maj
* Skrev klart ex-jobbet helt
* Började jobba extra för att förbereda inför sommarjobbet.
* R fyllde 22 den 8:e

Juni
* Tog min examen den 2:e juni
* Började jobba den 5:e juni.
* Var hemma hos mamma och pappa på midsommar.
* Firade min brorson som fyllde 1 år.
* Fyllde 22 år.

Juli
* Jobbade.
* Robbie Williams på Ullevi. En magisk kväll med en magisk man. Läs mer här
* Åkte till Åland med mamma och hade det underbart!

Augusti
* Mest jobb. Fick förlängt till årskiftet på viket.
* Pappa fyllde 53.
* Firade 5 år med R.

September
* Åkte till Naxos den 9:e september!!!
* Förlovade mig med R samma kväll som vi kom ner.

Oktober
* Mamma fyllde 53, R och jag hyrde bil för att åka upp och fira!

November
* Morfar gick bort och vi fick åka till Köping för begravning.

December
* Fick förlängt vik till 28:e feb.
* Firade en underbar jul i Örebro
* Var sjuk större delen av december. Är fortfarande inte helt 100.
* Blev utflyttade från mitt kontor till korridorren igen.

Och en liten extra månad...

Januari 2007
* R och jag köpte vår första riktiga bil tillsammans.....????!!!!! (Jag hoppas jag kan skriva det nästa år i alla fall!)

Nu blir det Grey's!

Första för året

Såå, årets första inlägg. Tänker inte blogga så mycket idag, vill bara ligga i soffan och glo på Vänner resten av dagen. Tänkte bara snabbt berätta om gårdagen. Först var jag, R och J hemma hos oss och åt middag, sen gick vi hem till J en sväng för lite mer förfest (känns jobbigt att förfesta hos oss med musik och så när katterna är där). Efter 22 var vi inne på Trädgårn och överlag var kvällen trevlig. Mellan varven var musiken, enligt mig, inte så bra och då tappar jag lusten lite grann, men så kom nån bra låt igen och man blev sugen igen! Gick dock rätt tidigt, runt 01.30. R fick huvudvärk så vi gick och käkade på BK. Skulle tagit taxi hem, men snålade till det och tog vagnen istället och det skulle vi inte gjort. Bussarna brukar passa bra ut till oss, men efter spårvagnen fick vi vänta 20 minuter i spöregn och blåst på att bussen skulle komma. Men vi sparade ca 500 :- i alla fall =) Hur som helst var det trevligt, och nu är det ett nytt år med ny tag. Resten av dagen ska spenderas med att äta Cheeseballs, rester av glassen och pizza! mums! =) Hur hade ni det igår?!

hits