Inte ensam än...

Jag är faktiskt inte ensam kvar ännu. Teamledaren är fortfarande kvar, och det känns rätt bra. Men han går nog snart. Jaja, det gör jag med. Bara 30 min kvar! Gött, sen är det äntligen helg!! Har fått 2 samtal än så länge. Båda var felkopplade som jag fick koppla tillbaka till växeln =)

Kommentarer:
Postat av: anina

hej. man kan gå in på design o kodmallar o trixa & fixa lite men jag är inte själv så duktig på detdär utan jag hár fått lite hjälp...

Postat av: anina

föresten visst var det på naxos ni var på i höstas? jag o m. ska ut och båtluffa i sommar & funderar på att åka dit. bodde ni i naxos stad? vi tänkte även besöka santorini, ios & ev. paros.
grekland är ju så himla mysigt!

2007-01-13 @ 17:30:04
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: Nina

Anina: Jag upptäckte det, men jag kan inget heller så jag har också bett om experthjälp =)

Åk till Naxos! Vi bodde i Naxos stad, ja. Vi bodde så vi hade nära både till stranden och själva stadskärnan. Jag skulle rekommendera att bo i Naxos stad. Vi åkte lite längre ut mot de finare stränderna där det även låg hotell, men där fanns inget annat än stranden. Hörde från en arbetskamrat att det var svårt att ta sig hem på kvällarna ibland om man bodde utanför stan. Men jag rekommenderar verkligen Naxos. Helt fantastiskt!

2007-01-13 @ 20:00:23
URL: http://ninaedwards.blogg.se
Postat av: anina

Då blir det naxos stad! :)

2007-01-13 @ 20:46:44
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: Mi

Jag är lite seg i starten, men nu har jag minsann antagit utmaningen... :)

2007-01-13 @ 21:21:52
URL: http://niomanader.blogspot.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits