Besatt

Förrförra julen fick jag Vänner Säsong 10 av Robert i julklapp. Tittar på den med jämna mellanrum och nu är jag inne i en Vänner-period igen. Har bara 10:e säsongen, så nu börjar jag få panik. På discshop.se kostar säsongerna bara 249:-/box och jag är riktigt sugen på att samla på mig alla säsongerna. Serien är ju så kult att det nästan är ett måste. Då kan man ha Vänner-maraton en hel helg och bara kolla på Vänner =) Tror faktiskt att jag ska börja samla på säsongerna, men åt "fel håll". Eftersom jag redan har säsong 10 kan jag beställa säsong 8 & 9 nu första gången och sedan gå neråt. Ja, det får bli nästa projekt helt enkelt.

Ännu ett par...

...som ska skiljas. Och det är riktigt trist. Detta var verkligen mitt favoritpar. Tråkigt att kärleken inte håller.

Reese & Ryan

Myslördag!

Igår var min bror här med sötaste lille killen som finns! Min brorson har blivit så himla stor! Han pratar så smått och springer runt som en tok i hela huset! Man kan inte sitta still om man vill umgås med honom. Jag och R gick på kattjakt med honom. Han var så söt när han gick in i alla rum, tittade under sängen och ropade: Katten! Katten!

Han käkade en stor portion banangröt men mitt under maten vägrade han äta, tittade på mig och började ropa: Ina, Ina!! Sen kravlade han sig ner från min brors knä och sprang runt till mig och ville sitta hos mig och äta istället. Ni anar inte hur glad jag blev! Jag har inte träffat honom på månader och var orolig att han skulle vara rädd för mig eller så. Men han verkade ta mig till sig. Om min bror bar honom och jag ställde mig bredvid sträckte han ut armarna och nästan kastade sig emot mig så jag skulle bära honom istället. Så himla fin =)

I övrigt har jag inte hunnit/orkat ta tag i att träffa vänner. Har varit för trött för att ringa runt, vilket jag har dåligt samvete för. Jag vet att jag inte borde ha det, jag väljer ju själv vad jag gör när jag är här och denna helgen blev för kort för att hinna med allt helt enkelt. Jaja, så är det. idag ska vi käka en gigantisk helgbuffe innan jag och R sätter oss i Polo:n och styr hemåt Gbg igen. Fin helg!

Det gick bra!

Det gick jättebra att köra upp i fredags. När vi åkte från Götet var det strålande sol och klarblå himmel. Visst blåste det ganska friska vindar, men som R sa så blåste det inte mer än någon annan höstdag på Västkusten. Men vad jag förstått så har andra delar av Sverige drabbats hårdare, så det var ju trots allt bra att smhi varnade så som de gjorde.

Helgen har varit helt underbar hittills. I fredag tittade vi mest på teve och umgicks, igår shoppade vi loss. Mamma köpte extra stora underlakan till mig och R, två par. Vi har inga stora till vår säng så det är skönt att äntligen ha det! Sen köpte jag och R ett lakansett. Där var vi lite vågade. Det var nämligen ett sett som fanns i två olika färger, med samma mönster på. Och vi var så vågade att vi köpte ett örngott+påslakan i rosa och ett i svart. Då har man dem samtidigt när en har rosa och en har svart. Tänkte jag ska bädda med det i veckan och lägga upp en bild så får vi se om det blir bra. Jag tror det blir ganska fräckt =) Vi köpte även nya gardiner till köket, behövs verkligen. Hatar de gardinerna vi har där nu.


Hålla tummarna

Jag håller tummarna för fullt att vi ska kunna åka till Örebro imorn efter jobbet. Det ser ju ganska mörkt ut, men av det jag förstått på väderprognosen ska det värsta vara över här i Västra Götaland på fredageftermiddag så som det ser ut nu räknar vi med att kunna åka. Bara det inte faller en massa träd över de vägar vi ska åka bara. Förbannade väder! Det är så tröttsamt att behöva oroa sig över detta nu också. Jag vill ju så gärna åka hem och träffa min familj så jag skulle bli så otroligt ledsen om det inte går. Tåg är uteslutet också, allt är totalt utsålt över hela helgen.

Känner att jag ältar detta hela tiden och kan verkligen inte släppa det, för det är verkligen ett jobbigt orosmoment. Hoppas, hoppas, hoppas att det är överdrivet i tidningarna =)

F*n, j*vla, sk*t

Varför utfärdas det stormvarning precis över den helgen vi ska åka bort?! Sa jag inte att jag inte varit hemma hos mina föräldrar på 4 månader??!! Jag blir så förbannad. Mamma är övernervös och vill inte att vi ska köra upp. Och det kan vi kanske inte heller om det blir den storm som utlovas. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det är överdrivet och att det går att åka ändå. Annars får vi betala för bilen hela helgen ändå, och då kan vi inte åka upp och hälsa på före jul. Kul, jävligt kul.


Mörkare och mörkare.

Idag har det varit en riktig höstruskig dag. Spöregnat hela dagen, och jag var dygnsur om ena foten (konstigt att det bara var ena!) när jag kom till jobbet. Den blev inte torr heller, utan jag satt och frös större delen av dagen pga foten... Mina skor är verkligen inte gjorda för detta väder, och speciellt vänster skon är jättekonstig. Så fort jag trampar i lite vatten läcker det in. Har försökt leta efter ett hål men hittar inget. Det borde inte vara hål i dem heller för jag har inte haft dem länge...

Vilka problem jag har =) Dagens i-landsproblem. Positivt är i alla fall att jag fick ut mer i lön denna månad än jag trodde. Jag var ju borta 4 dagar utan betalt när vi åkte på semestern, men jag måste räknat fel när jag räknade på det för jag fick mer än jag trodde. En annan sak som är positivt är att R inte behöver jobba fredagnatt, men får fullt betalt. Det löser många av våra problem. Tyckte inte det kändes bra att han skulle köra långt efter att ha jobbat natt - det problemet försvann direkt. Vi kan komma i väg ca 1-1½ timme tidigare genom att han hämtar mig efter jobbet och vi åker på en gång. Så det var väldigt glada nyheter! Ser verkligen fram emot en helg i Örebro. Har inte varit där sen i juli. R har inte varit där sen i midsomras, vilket är 5 månader sen...

Spam

Jag får en väldig massa spam på vissa av mina inlägg som jag skrivit tidigare. Är det någon som vet vad man kan göra åt detta? Första gången det hände tog jag bort inlägget där all spam hamnade, men nu kommer det på ett annat inlägg istället. Det är så otroligt tröttsamt, så jag skulle bli jätteglad om någon hade nåt bra tips att komma med!

WTC

Ikväll ska jag och älskling iväg och se World Trade Center med Nicholas Cage. Kan tänka mig att den är ganska så gripande. Skulle vilja se United 93 också. Innan det ska vi äta fläskfile, tzatsiki och hemmagjord klyftpotatis! Mums! =) Vilken mysig lördagkväll det ska bli!!

Tavlor

För några veckor sedan inhandlade vi äntligen något att ha på väggarna i köket. Av alla ställen så hittade jag dem faktiskt på Clas Ohlson. Det är inte världens vackraste tavlor men jag tycker de passar fint i ett kök.



Här ser de ut att vara olika stora, men det beror på bilderna från Clas Ohlson. De är exakt lika stora i verkligheten.

Bilder från Clasohlson.se

Idol

Jag har inte kommenterat Idol så mycket i år, och det är för att jag inte följt fredags-finalerna slaviskt. Ser det när det inte är något bättre på nån annan kanal. Igår såg jag i alla fall och kan väl kommentera så här:

* Cissi var lite bättre denna gång, men hon håller inte alls samma mått längre som i början av tävlingen. Hon är inte tillräckligt bra.
* Johan var bra igår, det har jag inte tyckt gångerna innan. Men det var kul att se honom släppa loss lite igår.
* Markus var bra som vanligt  <---- Winner!
* Linda var ruggigt bra igår! Hon var Rs klara favorit.
* Erik var okej, han gjorde det han skulle men det blev inget "det lilla extra".
* Danny är väldigt överskattad. Visst, han sjunger okej och har utstrålning, men mycket hänger på hans utseende. Det finns de i Idol som är klart mycket bättre!
* Snäckan - Äntligen blev det tack och hej! Jag har inte alls fastnat för honom, det är något med honom som gör att jag inte riktigt vill lyssna på honom. Rösten är bra, men han utstrålar något som inte tilltalar mig, tyvärr.
* Felicia. Det blev väl inte så rockigt direkt, men skönt att hon gör det till sin egen grej.


Mer familj

När jag ändå är inne på familjen så måste jag ju sända en hälsning till min storebror som i skrivande stund sitter och svettas på sin första tenta. Han läser till systemvetare och har varit ganska nervös ett tag nu. Jobbigt att det var eftermiddagstenta så han kan stressa upp sig under dagen, men han verkade ganska cool när jag pratade med honom förut. Lycka till!

När jag pratade med brorsan förut hörde jag min lille brorson i bakgrunden: "Off, off, off, off!" Det var tydligen hundar på teve =) Va stor han blivit lille killen =)

GRATTIS!

Världens finaste och bästaste mamma fyller år idag! Grattis mams!
Jag kommer nästa helg och grattar dig ordentligt! Saknar dig massor!


Konstigt

Det är så konstigt med fredagar. Varannan fredag slutar jag 15.00 och varannan 15.45, och det är ju skönt att man får gå tidigare vissa fredagar, men förra fredagen när jag skulle sluta tidigt fick jag stressa ihjäl mig för att komma härifrån vid 15.10. Det var så mycket att göra. Massor av faxar och min telefon ringde konstant. Idag när jag slutar 15.45 har jag suttit sysslolös i ca 45 min redan. Varför är det så? Varför blir det så jobbigt stressigt när jag äntligen ska få gå tidigt? Nu bara önskar jag att tiden kunde gå så jag får åka hem. Hatar att inte ha något att göra. Usch!

R kommer och hämtar mig idag. Han har haft bil eftersom han jobbade inatt så vi ska lämna igen den. På tal om bil så kommer vi hyra bil nästa helg när vi ska till mamma och pappa. Vi orkar inte krångla med tåget (HATA SJ!!!!!) och det kostade ca 190kr mer att hyra bil med fria mil under helgen. Sen får vi ju lägga till bensin såklart, men den kan vi skjuta på till nästa månad eftersom vi har bensinkort. Skönt att fördela kostnaderna på två löner. Inte helt fel. Jag längtar i alla fall till nästa helg. Ska bli mysigt att åka bil med R. Stanna och äta pizza nånstans, och lyssna på bra musik. Jobbigt att R jobbar natten innan bara, men han kommer hinna sova ganska många timmar innan vi ska åka. Blir han för trött får väl jag köra, dock gillar jag inte vägen upp till Örebro eftersom det inte är riktig motorväg, tycker den är obehaglig även när man inte kör själv så helst vill jag ju inte. Hur som helst kommer det att bli gôrkul =)

Sömnprat

Jag läste just Sandras blogg, där hon skrev om att hennes kille pratar mycket i sömnen. Samma här =) Jag har hört så många roliga saker komma ifrån R. Tyvärr är det svårt att komma ihåg alla, men denna som jag skrivit om tidigare är ganska rolig. Nuförtiden är jag väldigt trött och oftast är det jag som pratar i sömnen nu... R tycker det är jättekul, jag tycker det är lite pinsamt.

För några veckor sedan låg R och läste när jag somnat och han låg och klappade mig lätt på armen. Då hade jag tagit tag med min hand runt hans handled och kramat åt hårt och sagt:
- Är det här hårt nog för dig??!!!
Och dessutom låtit jätteaggressiv. R blev jätterädd och vågade inte fortsätta klappa mig på armen =)

Haha, det är riktigt kul med folk som pratar i sömnen!!! Man är så totalt borta!

Hur ska det gå?

Fasen, jag försöker spara ut mina naglar, men icke. Varje tisdag biter jag av varenda liten bit av nagel som jag har kvar. Jag spelar ju in Prison Break på måndagar och kollar tisdagar och just nu är det sjukt jäkla spännande. Jag var skeptisk till att det skulle bli så många säsonger, men denna säsongen känns mycket bättre än när de var i fängelset. Wentworth Miller är ju inte helt tokig att titta på en gång i veckan heller =) Yum!


Jobbig vecka

Dessa två dagar har varit så jobbiga. Hur mycket strul på jobbet som helst. Allt har krånglat till sig... Den största grejjen som krånglat ska vara löst till imorn, men det återstår och se om det verkligen är det. Jag håller mina tummar för att det går vägen. Annars blir det inte kul för mig, trots att det egentligen inte är jag som har gjort fel. Usch, jag hatar när jag inte kan släppa jobbet när jag väl kommer hem. Hatar att gå runt och ha jobbet i tankarna hela tiden...

När jag ändå är inne på jobb spåret så hade vi mässa för våra kunder idag. Jag hann slinka in en sväng och kika på det som fanns. Hade trott att jag skulle träffa på massor av mina kunder, men jag stötte bara ihop med en. Detta var iochförsig en av mina "favoritkunder" och om jag fick välja nån att träffa så var det definitivt hon. Men som sagt, jag hade hoppats på att träffa fler. De var säkert där nånstans, men det var så mycket folk och svårt att urskilja namnlapparna de hade på sig. Jag blev i alla fall lite besviken, men men. Så är det.

Lista igen....

Snott från J-M, fast jag har nog kortat ner den lite. Fick inte med allt och orkade inte lägga till resten när jag upptäckte det =)

JAG
Vill:
Få ett fast jobb och skaffa bil. Det är väl det som ligger närmast om hjärtat just nu tror jag =)
Har: ett tillfälligt jobb som betalar bra, där jag gärna vill få fast, och har ingen bil =(
Önskar: att jag och R får ett fint och lyckligt liv tillsammans och att vi dör tillsammans hand i hand när vi är gamla så ingen av oss någonsin behöver vara ifrån den andre...
Hatar: Människor som behandlar djur illa och att jag inte har en bil.
Är rädd för: att förlora någon som står mig nära, det är verkligen min största skräck.
Hör: ganska bra tror jag...
Undrar: varför R tar sån tid på sig att komma hem. Jag är hungrig och vill ha tacos!!
Ångrar: Inte mycket.
Älskar: Min lilla familj! Rs stora familj ligger också bra till eftersom de verkligen får en att känna sig som en familjemedlem på riktigt. Och vännerna såklart.
Sjunger: Tjadu...vet inte om jag klarat mig framför Idol-juryn, men folk håller inte för öronen och skriker när jag sjunger i alla fall =)
Gråter: När jag och R bråkar om jobbiga saker, när jag ser djur eller människor som lider och när dem i min närhet inte mår bra.

JA ELLER NEJ
Jag har en dagbok: Japp, har skrivit dagbok sen barnsben.
Jag gillar att laga mat: Absolut! Det är kul när man har tid och lust!
Jag har en hemlighet jag inte delat med någon: Ja, det har jag nog.

FAVORIT
Nummer: 8. Varför vet jag inte.
Färg: Svart, brunt, blått m.m.
Dag: Gillar torsdagar och fredagar. Och lördag såklart!
Månad: Juni, som är min månad!
Drycker: Fanta Apple/pear, Brämhults juicer, ett speciell Alsace-vin som är så gott, och goda drinkar!

FÖREDRAR
Gos eller hångel: Oj! Va svårt. Gos är ju helt underbart, men det är inte mycket som slår hångel heller. När jag och R precis träffats hånglade vi så mycket att jag hade stora tovor i håret som knappt gick att reda ut (från att jag låg med huvudet på kudden och..inte låg still...=) )
Te eller kaffe: Te.
Mörkt eller ljust öl: Ljust passar mig nog bäst.
Rött eller vitt vin: Vitt.

INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG
Gråtit? Nej.
Hjälpt någon? Hmm...nä, jag tror inte jag gjort det faktiskt
Köpt något? Ja, hårtoning och p-piller.
Gått på bio? Nej, men jag tittade på White Noise på Canal+ igår....
Sagt 'jag älskar dig'? Ja, fast jag sa faktiskt 'Jag älskar dig med' till R innan han åkte iväg på sin match förut idag.
Saknat ett ex? Nej, jag har inga ex som är värda att sakna.
Skrivit i en dagbok? Ja, bloggen iså fall.
Haft ett seriöst samtal? Ja, R och jag har snackat bil, det är väl seriöst? Jaja, jag ska sluta tjata om bil =)
Saknat någon? Mamma och pappa!
Kramat någon? Ja, R!

Bil

Idagarna har det varit ett väldigt prat om att skaffa bil hemma hos oss. Så som läget är nu är det ju alldeles för riskabelt. Ingen av oss har fast jobb, men förtillfället saknas faktiskt inte pengarna. Klart man inte skulle kunna köpa den rätt av, men vi skulle ha råd med ett lån. Men som sagt, vem vill låna pengar till två personer som inte vet vad som händer efter årskiftet? Hur som helst är vi sugna, och då tittar man ju självklart på bilar också. Förut var jag väldigt inne på Renault Clio, men nu lutar det mer åt en Golf, det är ju mer grabbigt också för R:s skull =)

Nån i någon av dessa färger skulle inte sitta helt fel =) Drömma går ju!

                      

Bilderna kommer från bytbil.com

Ny hårfärg

Såå..idag fick jag ett infall att jag skulle tona håret. Vill ha det mörkare, men inte svart. Så jag letade upp en färg...och det blev okej. Ville ha det lite mörkare egentligen, nu syns det inte så mycket att jag faktiskt bytt hårfärg. Bedöm själva..                                                                                                       

Före toning. Glad va? =)       

Och efteråt... Inte lika glad? Jodå! =) 

              

Roligast just nu....

...är en överbliven kartong från micron vi köpte i lördags. Frigoliten är kvar så att katterna kan sitta på den och jaga en pingisboll som ligger under =) Det har de roat sig med i snart en veckas tid =)
Cesar & Zorro i låda

Sen har vi en fin bild på Zorro när han försöker öppna garderobsdörren för att hoppa in och lägga sig bland alla goa tjocktröjor! Han e så fin på magen! =)

Zorro på rygg

Kylan

Jag har pratat om mörkret och kylan förut i bloggen och inser mer och mer att jag faktiskt inte tycker det är så hemskt som jag trodde det skulle vara. Mörkret är kanske lite jobbigt på morronen, men kylan är ganska mysig. Jag har köpt hem massa olika teer och det bästa som finns är att fylla min stora blåa temugg och kura i soffan framför teven. Synd att jag inte kan dricka så mycket te på kvällen för då springer jag på toa hela natten... Te är extremt vätskedrivande när det kommer in i min kropp... Men definitivt mer te åt folket!!! =)

Igår drack jag en kopp av Blue Fruits och det påminner så mycket om H&S. De drack ofta Blue fruit-teet. Jag tänker på alla kvällarna när vi satt i mamma och pappas kök och åt rostade mackor med ost och marmelad och drack te. Eller alla de gånger vi var i deras källare och satt framför teven och värmde oss vid den öppna spisen. Så himla mysigt! Va många fina minnen jag har med er tjejer... Den sommaren vi jobbade och ni bodde hos mig i nästan två veckor, vi åt mintglass och skrattade nästan ihjäl oss. H och jag delade säng medan S låg på golvet... Det åskade och var riktigt ruggigt ute, och vi hade lätt fått plats alla 3 i min säng... Fasen vad man saknar det när man väl börjar tänka efter. Nä, nu ska jag sluta sitta här och vara nostalgisk och istället sätta mig och kolla på älskade Medium! Gonatt på er!

Förvirrande

Det är totalförvirring hemma hos oss just nu. Jag är förvirrad, katterna är förvirrade och R är förvirrad. Han har bäddat ner sig för att få några timmars sömn innan nattskiftet, men det är helt klart skumt för oss alla. Katterna springer runt och ser frågande både på mig och R. R tycker själv att det känns jättekonstigt att släcka lampan klockan 18.00. Jag blev helt snurrig när jag fick gå och väcka R när det var dags för middag... Haha, snurrigt värre! Katterna verkar inte riktigt förstå om de ska vara vakna eller gå och lägga sig. De går in till R och kommer sedan utspringande för att sen gå tillbaka in i sovrummet igen och fundera lite till. Bara de inte lägger sig och sover nu och busar när jag ska sova sen =)

Det är premiär för mig inatt. När R går igen vid 01.30 blir det första natten jag sover själv i den här lägenheten, men det ska nog gå bra. Jag somnar ju med R bredvid mig och förhoppningsvis vaknar jag bara till lite grann när han går och somnar sedan om igen. Håller tummarna för det i alla fall....


Bra och dåligt

Nytt i walkman-mobilen:
*
Linda Sundblad - Oh Father
* Johnny Cash - I got stripes
* Johnny Cash - I walk the line
* Johnny Cash & June Carter - Jackson

Dåligt på radion:
Jag är ledsen att säga det Mr Williams, men...

* Robbie Williams - Rudebox


Halvtrist

Nu har jag ingenting att göra på jobbet och en halvtimme kvar att jobba. Självklart kan jag gå hem nu, men då får jag minus på flexen och jag har i princip ingen flex kvar efter Greklands-resan. Idag bjöd Arla oss på frukost och då fick vi en massa produkter också. Den nya Meze-yoghurten, färskpressad apelsinjuice, bregott med havssalt (jättegott!), kvibille-ostar bl.a. Kul att få smaka på även hemma, inte bara på frukosten här! Ibland gillar jag mitt jobb väldigt mycket =)

R jobbar ett skumt skift idag. Först jobbar han 8-17, sen går han hem och sover några timmar sen börjar han 02.00 igen och slutar 10.00 så vi har varit tvungen att hyra bil till honom eftersom han inte kommer till jobbet till 02.00 annars. Det går inte så mycket bussar och spårvagnar den tiden... Men det som är så bra är att han berättade för dem på jobbet att han skulle hyra bil och då sa de att om han hyr den i 2 dar så står de för den ena dagen. De brukar annars ha lånebilar för dem som jobbar konstiga skift men det fanns inga inne just nu. Så nu har han bil i två dar och betalar för 1. Bra =)

Tidning och kanelbullar

Idag tänkte jag överraska R med att köpa en datortidning till honom. Det låter inte mycket för värden, men han uppskattar det verkligen. Dessutom tänkte jag köpa kanelbullar. Är det någon som testat Findus kanelbullar som man gör klart i ugnen? Det skulle ju vara gott med något som smakar nybakt. Annars så köper jag bara en krans eller nåt. R älskar kransar. Han kan nog äta upp en hel sån själv =) Va sugen jag blev nu!!

ikväll blir det teve för hela slanten. Bonde söker fru och Lost. Måste säga att det förstnämnda var ganska roligt att se. Fräckt att en av bönderna redan skaffat sig en tjej =)

Höst

Det känns att hösten är på ingång. På mornarna är det riktigt mörkt och riktigt kallt. Är väldigt sugen på att börja använda vinterjackan, men då kommer jag ju frysa när den riktiga kylan kommer. Men ett par tunna vantar skulle inte vara helt fel på morronen. Idag blev jag inte varm förrän efter lunch då solen låg på rakt in i mitt rum.

Just nu börjar jag faktiskt längta efter kyla och snö. Man tänker på julen och att värma sig med en varm kopp te när man kommer hem och är frusen. Julshopping inne i stan, glögg och den goda maten (som bara är god en gång om året...) I år firar vi jul hemma hos mina föräldrar och det ska bli kul! Tyckte det var lite jobbigt förra året, när vi firade här i Gbg. Det var självklart jättemysigt, men det är ju inte riktigt min familj och mina traditioner så det ska bli kul att vara med mamma och pappa i år. Och min bror och hans familj såklart! Julklappar är alldeles för tidigt för mig att tänka på, sånt orkar jag inte än på minst en månad. Men jag brukar inte vara ute sent heller, bara det att julstämningen måste infinna sig lite mer först =)

Break Out

Shit...kollade just på dubbelavsnittet av Prison Break som jag spelade in igår. Har nu bitit av varenda nagel på båda händerna. Det var inte lite spännande! Jag trodde detta var säsongsavslutning, men det fortsätter ju med nästa säsong redan på måndag! Skönt, skulle varit jobbigt att vänta till våren eller nåt!

Nu har jag äntligen min favoritväska tillbaka igen! Den har ju som jag skrev innan varit trasig ett tag, men igår hämtade jag den och den är som ny igen =) Kanske är konstigt att laga en väska som bara kostade 300kr, men jag gillar den verkligen. Och dessutom kostade det bara 50kr att laga den.

Fantastiska fredag!

Denna fredag har hittills varit sjukt bra på många sätt:

* Det sista jag gjorde innan jag gick hem var att prata med en supertrevlig kund och han höjde mitt humör otroligt!
* När jag såg min spårvagn redan framme på hållplatsen hade jag långt att springa, men chauffören väntade så att jag hann med. Sånt gör en glad!
* R har fått ett tillfälligt jobb. Bara 3 veckor, men det är heltid och dessutom 1 natt i veckan vilket ger bra betalt! Är så glad för hans skull! Detta är ett kortare uppdrag, men kan ev. leda till att han kan få annat jobb på företaget!
* Min favvo-väska har varit trasig sen i somras, och idag bad jag R ta med den upp till sin mamma för att se om hon kunde fixa den. Det kunde hon inte, men hon lämnade in den på lagning så jag kan hämta den på måndag. Hon är så gullig hans mor!!
* Jag har unnat mig en påse lösgodis för första gången år månader! Därför återgår jag nu till soffan! Hoppas ni har en lika bra fredag som jag!!!

Nytt på jobbet!

Såå, nu är helgen snart här. Om 20 minuter traskar jag ut i regnet och tar helg! Gött! Det har varit en okej dag på jobbet, har inte stressat ihjäl mig men haft att göra hela tiden. Dessutom är jag överlycklig över att jag fått en ny skärm!! Så härligt. Förut hade jag en gammal jobbig sak, men nu har jag fått en 19 tums plattskärm att titta på hela dagarna. Och vet ni vad? Efter min första hela dag med denna skärm har jag inte den annars så obligatoriska huvudvärken! Visst är det underbart? Det är skönt när företaget satsar på arbetsmiljön!

Förslag?

Usch, jag och sambon har samma dilemma varje gång vi ska iväg och veckohandla. Vad ska vi äta? Fantasin tar slut ganska snabbt och man tröttnar på att äta samma mat over and over. Hos oss blir det mycket spagetti och köttfärssås, moussaka, korvstroganoff, kycklingwok, kotletter m.m. Har ni några förslag på vardagsmat som är gott och ganska enkelt? Jag är villig att prova det mesta =) I utbyte av era snabba och enkla rätter kan jag dela med mig av en rätt som är god och definitvt lättlagad.

Du behöver:
Kassler
Potatismos (vi kör pulvermos, det går ju så himla snabbt!)
Ärtor
Ananasringar

Skiva kasslern och lägg i en ugnssäker form. Blanda ihop potatismoset och klicka ut det runt kasslern i formen. Lägg ananasen på kasslern och häll över ärtorna. In i ugnen tills dess att kasslerna är klar.

Receptet är säkert inget nytt för er, men jag ville tipsa ändå! Kom gärna med era tips, jag behöver verkligen ny inspiration!!

Halvvägs

Än så länge har jag inte kommit så långt i min bokhög som väntar på mig. Jag började i alla fall med "Människa utan hund" och har kommit halvvägs genom den. Det finns liksom inte så mycket tid till läsningen som jag skulle vilja ha. Men idag efter maten är äten och disken är gjord ska jag unna mig ett bad med en stunds läsning.

I övrigt blir det teve resten av kvällen. Det börjar med "Bonde söker fru" som jag är nyfiken på. Tror det kan bli en riktigt rolig serie att följa. Efter det blir det självklart  "Lost" som drar igång igen ikväll.Vill egentligen inte följa Lost längre, har tappat sugen för länge sen, men jag måste ju ändå få se hur det slutar....


Lager157 & Vinterjacka.

I torsdags var vi ju iväg till Lager 157. Hittade inga jeans, men tröjor blev det några stycken. Två tjocktröjor från Elvine, en "vanlig" tröja från Elvine och två långa brottarlinnen. R hittade två par jeans, en t--shirt och en tröja. Så det blev rätt bra utdelning måste jag säga. Men det som förvånade mig mest var mitt inköp igår. Vi skulle handla igår och åkte ner till centrum. Innan affären passade jag på att smita in på Lindex för att prova mysbyxor. Det slutade med att jag kom ut med en vinterjacka =) Ska försöka få till en bra bild, för jag är verkligen nöjd!!!! =) Hittade den vinterjackan jag letat efter så länge! Fanns i lite olika färger, den svarta var faktiskt snyggaste, men jag vet att det inte är någon idé, med tanke på våra katter som fäller en hel del. Så det blev en grön. Men som sagt, ska försöka få till en bra bild.


Helgen

Återigen en helg med noll bloggande. Jag glömmer bort bloggen på helgen, fast det är då jag verkligen har tiden. Jaja... =) Den här helgen har nog varit den lugnaste på länge.

Fredag: Myste hemma med bakad potatis och teve.
Lördag: R skulle på grillparty, men komma hem tidigt. Vi skulle käka pizza när han kom hem, men det var en lite seriösare tillställning än han trott och han kom inte hem förrän strax innan tolv så jag fick äta själv. Kollade på Kvarteret Skatan och åt Ben & Jerry's Cookie Dough glass. Ruggigt god. Synd att den kostar 49 kr. 
                                                               
 


Idag blir det tvätt, läsning och att sitta framför datorn. Hoppas kunna komma igenom några maskiner med lakan idag. Det har börjat byggas på hög...


hits