All Hallows Eve

Det känns aldrig som jag hänger med på när Halloween verkligen infaller..? USA firar väl 31:e oktober? Men det brukar inte sammanfalla med när vi här firar, de få som nu gör det. I år verkar det dock stämma bättre, eftersom Allhelgona afton är på lördag, den 1:e november... Jaja, hur som helst så gillar jag Halloween med skräckfilm och allt annat som hör till.

För många år sen när jag gick i högstadiet fixade H & J en riktigt skräck-kväll, med bakverk i creepyiga färger och en fullständigt galen promenad i mörkaste skogen bakom H&S hus. De hade riggat en massa i skogen. "Gravstenar" a la Blair Witch Project (de var bara i papper men såg riktiga ut), knackningar med stenar och konstiga stenrösen. Från ett träd hade de hängt ner en gummihandske fylld med vatten så att den skulle snudda vid oss när vi gick förbi. Man kan verkligen säga att de lyckades skrämma oss, vi blev skiträdda!!

På lördag ska vi till Nolhaga slott och vara med på
Spökslottet. Det är en teaterföreställning där det sker ett mord. Man får välja vilka karaktärer man vill följa efter runt på slottet och samla ledtrådar. Vi i vårt sällskap kan t.ex. välja att dela upp oss för att få så många ledtrådar som möjligt. Meningen är ju att man ska lösa mordgåtan, och sen blir det 3-rätters middag. Ska bli riktigt spännande, och extra kul att det är på Allhelgona afton också.


Kommentarer:
Postat av: Nina

Hoppas att ni hade en trevlig dag på slottet!



Kram.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits